Ελένη Πετρουλάκη: “Έχουν πει μέχρι και ότι έκανα πλαστική μετά τις γέννες μου”

“Στα 44 έχω την ίδια ενέργεια όπως όταν ήμουν 20 ετών”, αποκαλύπτει η Ελένη Πετρουλάκη μιλώντας στο περιοδικό “ΕΓΩ!” και τον Γιάννη Βίτσα.
Η διάσημη γυμνάστρια που στα 44 χρόνια της παραμένει πιο σέξι από κάθε άλλη φορά μίλησε για όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς για εκείνη. “Έχουν πει μέχρι και ότι έκανα πλαστική μετά τις γέννες μου. Για τον καθένα λένε πια ό,τι θέλουν. Πλέον δεν με ενοχλεί τίποτα. Κρατώ πάντα αυτό που έλεγε η γιαγιά μου “τα ψηλά κυπαρίσσια χτυπούν οι άνεμοι”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για την οικογένειά της και το σπίτι της, αποκάλυψε: “Ήθελα να κρατήσω το σπίτι μου. Να έχουν τα παιδιά μου ένα σωστό οικογενειακό περιβάλλον. Κάθε γάμος απαιτεί προσπάθεια. Εγώ παντρεύτηκα έναν άνθρωπο που ερωτεύτηκα. Αυτό είναι το πλέον σημαντικό”.
Τέλος, για τη σωστή διατροφή που πρέπει να ακολουθούμε, δήλωσε: “Η διατροφή μας δεν είναι επαρκής. Δεν γίνεται να καλύψει τις ανάγκες μας για δύναμη, ενέργεια και αντοχή. Θα πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι είναι διαφορετικά τα συμπληρώματα διατροφής από τα αναβολικά”.

Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More