Ελένη Τσολάκη: Τα fitness μυστικά της και το Happy Day στη ζωή της!

Μετά από 12 χρόνια πρωταθλητισμού στο Tae Kwon Do αποφάσισε ν’ αλλάξει “άθλημα” και να αγωνιστεί σε καινούργια τερέν με νέους στόχους. Ραδιοφωνική παραγωγός, DJ και τηλεοπτική παρουσιάστρια η Ελένη Τσολάκη δηλώνει ανήσυχο πνέυμα. Αυτό το μήνα φωτογραφίζεται για το περιοδικό Forma και αποκαλύπτει στην Φαίη Ευθυμίου, τα μυστικά της γραμμής της και άλλα πολλά!
/Τι κάνεις για να διατηρείς ένα τόσο ωραίο σώμα;
Εννοείται πωε προσέχω τη διατροφή μου και γυμνάζομαι, αλλά δεν είμαι υστερικά πάνω από ένα διαιτολόγιο το οποίο ακολουθώ πιστά, ούτε θα στερηθώ κάτι που θέλω πολύ να φάω. Γενικά όμως μετά από τόσα χρόνια πρωταθλητισμού στο Tae Kwon Do, έχω μάθει να τρώω σωστά και ν’ ακούω το σώμα μου. Δηλαδή αν μια μέρα ξεφύγω, και πίστεψέ με ξεφεύγω αρκετά συχνά και απόλυτα συνειδητά, την επόμενη θα προσέξω πάρα πολύ για να το ισορροπήσω. Επίσης, αν και ξυπνάω πολύ νωρίς δεν παραμελώ ποτέ το πρωινό το οποίο θεωρώ ότι είναι το σημαντικότερο γεύμα, γιατί σου δίνει την απαραίτητη ενέργεια για να ξεκινήσεις σωστά τη μέρα σου. Τέλος, προσπαθώ να αθλούμαι όσο περισσότερο μπορώ και παρότι δεν τα καταφέρνω πάντα, το ότι δουλεύω πολύ και δεν κάνω καθιστική ζωή με βοηθάει αρκετά στο να διατηρούμαι στο επιθυμητό βάρος.

Πώς αποφάσισε να ασχοληθείς με το Tae Kwon Do και μάλιστα σε επίπεδο πρωταθλητισμού;
Από μικρή ήμουν πολύ ανήσυχο παιδί και πέρασα σχεδόν από όλα τα αθλήματα. Έκανα ενόργανη, στίβο, βόλεϊ, μπάσκετ,χάντμπολ, αλλά στις δύο εβδομάδες βαριόμουν και τα παρατούσα. Όταν λοιπό, ξεκίνησα το Tae Kwon Do με πήγε με την ασφάλεια ότι θα σταματήσω. Όμως τελικά ήταν αυτό που μου άρεσε πιο πολύ από όλα και με κέρδισε.

Η τηλεόραση πώς προέκυψε στη ζωή σου;
Μετά από πολλούς σοβαρούς τραυματισμούς αναγκάστηκα να σταματήσω τον πρωταθλητισμό. Επειδή όμως ποτέ δεν έπαψα να αγαπώ τον αθλητισμό, την επόμενη χρονιά πέρασα στα ΤΕΦΑΑ και δούλευα για 4 χρόνια ως γυμνάστρια σε διάφορα γυμναστήρια. Η ενασχόλησή μου με την τηλεόραση ήρθε εντελώς τυχαία και μάλιστα τα πρώτα χρόνια το έκανα ερασιτεχνικά και παράλληλα με τη γυμναστική. Στην πορεία το ένα έφερε το άλλο και πλέον βρίσκομαι σε μια πολύ happy επαγγελματική περίοδογιατί η καθημερινή μας παρέα είναι πολύ δεμένη, γνωρίζουμε, αγαπάμε και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και περνάμε πολύ όμορφα και νομίζω αυτό φαίνεται και στον κόσμο.

Φωτογράφος: Ρούλα Ρέβη
Επιμέλεια: Μαρία Δεληγιαννάκη
Make up και hair styling: Δημήτρης Σταματίου
/

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό Forma που κυκλοφορεί!

Read More

And More