Ε. Μενεγάκη: Μόνη για μπανάκι στην Άχλα!

Η 41χρονη βασίλισσα της πρωινής ζώνης, Ελένη Μενεγάκη αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές της στο αγαπημένο της νησί των Κυκλάδων, την Άνδρο. Μάλιστα, όπως διαβάσαμε στο ”ΟΚ!” η μέρα της μοιράζεται ανάμεσα στα μπανάκια στην παραλία της Άχλας και τις στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι όπου κατοικεί με τον αγαπημένο της, Μάκη Παντζόπουλο και τα τρία της παιδάκια.

Επιπλέον, απολαμβάνει και τις μοναχικές της στιγμές στο νησί, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελένη κατευθύνεται μόνη της προς την προαναφερόμενη παραλία.

”Έρχεται στην παραλία κάθε μέρα από το πρωί μαζί με τα παιδιά της, Άγγελο, Λάουρα και Βαλέρια. Όταν τα παιδιά επιστρέφουν στο σπίτι το μεσημέρι, εκείνη κάθεται μερικές ώρες ακόμη, μόνη ή με τον Μάκη Παντζόπουλο, ο οποίος την συναντά μετά το τέλος των υποχρεώσεών του”, δηλώνει κάτοικος του νησιού!

Αν και το ζευγάρι αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και τα αδιάκριτα βλέμματα, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, πραγματοποίησαν μια δημόσια, κοινή εμφάνιση στον γάμο του Γιώργου Σπηλιόπουλου και της Νταίζης Καΐρη!

Δες φωτογραφίες:

Διάβασε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί!

Read More

And More