Ε. Ελευθερίου πριν τον τελικό: “Θα τα δώσουμε όλα στη σκηνή απόψε!” Video

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο τελικό της Eurovision στο Μπακού η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Lifestyle” του Τάσου Λεοντιάδη για το άγχος, τα συναισθήματά της και την εμφάνισή της στο Crystal Hall.
Ο Γιώργος Φουντουκίδης βρέθηκε μαζί της στο πούλμαν που μετέφερε την ελληνική αποστολή και η νεαρή τραγουδίστρια του μίλησε για όλα.
“Μακάρι να πάνε όλα καλά και εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Έχουμε προετοιμαστεί, φθάσαμε στον τελικό και όλο αυτό είναι ένας διαγωνισμός. Το αποτέλεσμα όποιο κι αν είναι είναι καλοδεχούμενο. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο, θα το απολαύσουμε, θα διασκεδάσουμε, θα κάνουμε μια καλή εμφάνιση και θα δείξουμε τι πάει να πει Ελλάδα”, είπε η Ελευθερία, αποκαλύπτοντας πως η μεγαλύτερη έκπληξη του τελικό θα είναι η θετική ενέργεια και η καλή διάθεση που θα έχουν στη σκηνή.
Μιλώντας για την αγάπη του κόσμου, είπε: “Νιώθω πολύ καλά. Είμαι πολύ χαρούμενη. Η Eurovision μου αφήνει κάτι πολύ όμορφο και γλυκό. Ήταν δύσκολα, ήθελε πολύ δουλειά, γερά νεύρα και στομάχι, αλλά ήταν κάτι που δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ξανάζήσω”.
Έχει, όμως, αγωνία για την μεγάλη βραδιά;
Υπάρχει αγωνία και άγχος. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Φθάσαμε στο τέλος και τώρα μένουν μόνο τα τελευταία 3 λεπτά, που θα ανεβούμε στη σκηνή και θα τα δώσουμε όλα”.
Δες το video της συνέντευξης:

Read More

And More