Γιάννα και Θεόδωρος: Αγόρασαν ελικόπτερο 13,5 εκατομμυρίων δολλαρίων!

Ο Θεόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου πρόσφατα απέκτησαν την πλέον πολυτελή έκδοση μιας πολεμικής μηχανής που χρησιμοποιείται εδώ και κάποιους μήνες από το υπουργείο εκτάκτων αναγκών της Ρωσίας και τα υψηλά κλιμάκια του αμερικανικού στρατού.

Η αξία του ελικοπτέρου αυτού, στις βασικές του εκδόσεις, ξεκινά από 7 εκατομμύρια δολλάρια, αλλά το ζεύγος σύμφωνα με την Real Life, επέλεξε να αγοράσει την εξελιγμένη του έκδοση, που όχι μόνο καινοτομεί στα συστήματα πλοήγησης, αλλά φέρει και την υπογραφή της Mercedes Benz εκτοξέυοντας την τιμή του στα 13,5 εκατομμύρια.

Στην ευρύχωρη, λοιπόν, καμπίνα των επιβατών, υπάρχει γις τις βραδινές ώρες διακριτικός φωτισμός, εγκατεστημένο το τελευταίο τεχνολογικά σύστημα ήχου και εικόνας με οθόνες flat screen για dvd ή πρόγραμμα καναλιών, μιας και το ελικόπτερο έχει και δορυφορικό σύστημα. Επιπλέον, μπορεί να μεταφέρει άνετα ένα mountain bike, κάτι που ήταν επιλογή της Γιάννας Αγγελοπούλου.

Τέλος, το ελικόπτερο ζυγίζει 3,5 τόνους, το μήκος του φτάνει τα 13,3 μέτρα, μπορεί να πιάσει τα 246 χιλιόμετρα την ώρα, καθώς και να καλύψει απόσταση 680 χιλιομέτρων χωρίς ανεφοδιασμό και μπορεί άνετα να μεταφέρει έναν πιλότο και 9 επιβάτες με τις αποσκευές τους.

Read More

And More