Ε. Κωνσταντινίδου: ”Ο χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος”!

H Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και οΤαξιάρχης Χάνος, σε συνέντευξη που έδωσαν στο περιοδικό ”Down Town”, μίλησαν για τις σχέσεις και τα διαζύγια. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα μέσα της δεκαετίας του ’80, ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν το 1993 ύστερα από 7 χρόνια σχέσης, έκαναν ένα παιδί και χώρισαν. Αυτή την περίοδο, οι δυο τους μοιράζονται την θεατρική εβδομάδα του θεάτρου ”ΗΒΗ”.

Οι γνωστοί αυτοί ηθοποιοί, έμειναν μαζί για δέκα χρόνια, αλλά το διαζύγιο ήταν αναγκαίο κακό, αφού όπως δήλωσαν, σαν φίλοι τα έβρισκαν πάντα, αλλά σαν σύντροφοι δυσκολεύτηκαν. Η Ελισάβετ είπε μάλιστα: ”Ξέρω πως δύο άνθρωποι που έχουν ένα παιδί μαζί και έχουν ζήσει μια σχέση μεγάλη και πολύχρονη, όπως ήταν η δική μας, δεν χωρίζουν πραγματικά ποτέ. Κι αυτό δεν είναι μόνο λόγια, γίνεται και στην πράξη” και ο Ταξιάρχης συμπλήρωσε ότι: ”Για να μην είμαι τόσο απόλυτος, θα ‘λεγα πως μπορεί και να ξεχάσεις, μετά το διαζύγιο τον άλλο, Γιατί αν ήταν τεράστια η ανάγκη σου γι’ αυτόν, θα συνέχιζε να υπάρχει.”

Επιπλέον, η Ελισάβετ παραδέχτηκε πως το καλύτερο πράγμα που βγήκε από τον χωρισμό τους, ήταν ότι ξεκίμησε την ψυχοθεραπεία. Σε αυτά της τα λόγια, ο πρώην σύντροφός της απάντησε: ”Καλά, δεν είναι και πανάκεια η ψυχοθεραπεία” και η γλυκιά ηθοποιός του απάντησε πως ”ούτε πανάκεια είναι, ούτε ταιριάζει σε όλους τους ανθρώπους. Μπορεί να βοηθήσει όμως, όποιον χρειάζεται υποστήριξη για να διαχειριστεί ένα πένθος, ένα χωρισμό, ένα θάνατο. Γιατί και ο χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος.”

Τέλος, σε ερώτηση για το αν είναι εύκολο να συνυπάρξουν δύο άνθρωποι σε μια τόσο ανταγωνιστική δουλειά, ο Ταξιάρχης είπε πως πιστεύει στην συντροφικότητα, καθώς κι ότι ”πρέπει να προσπαθείς να συνυπάρχεις”, ενώ η Ελισάβετ αποκάλυψε πως ήταν δύσκολο και για τους δυο τους, όχι λόγω της συγκεκριμένης δουλειάς”, όπως τόνισε, αλλά γιατί ”είμαστε κι οι δύο πολύ έντονες προσωπικότητες. Σαν να είχες δύο τεράστιες μπάλες φωτιάς να καίνε μαζί μέσα σε ένα δωμάτιο”!

Διάβασε περισσότερα στο ”Down Town” που κυκλοφορεί!

Read More

And More