Πίσω στην κορυφή της σελίδας
13.01.2015 | 20:15

Αυτή η μικρή διεκδικεί τον τίτλο του ομορφότερου κοριτσιού στον κόσμο! Φωτογραφίες

Αυτή η μικρή διεκδικεί τον τίτλο του ομορφότερου κοριτσιού στον κόσμο! Φωτογραφίες
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η ομοιότητά τους είναι τρομακτική. Θα μπορούσαν να είναι δίδυμες αδελφές ή ακόμα και το ίδιο πρόσωπο. Η Κριστίνα, (το κορίτσι της δεξιάς φωτογραφίας) γνωστό και ως το πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου, δεν έχει καμία σχέση όμως με το κορίτσι της αριστερής φωτογραφίας.

Το κορίτσι που μοιάζει σαν μια σταγόνα νερό με την Κριστίνα, ονομάζεται Ελίζαμπεθ, είναι 10 ετών και ευελπιστεί να γίνει το επόμενο supermodel.

/ /

Τις φωτογραφίες αυτές τράβηξε η μητέρα της, η οποία ελπίζει για την κόρη της, Ελίζαμπεθ, να έχει τις ανάλογες επαγγελματικές προτάσεις με την Κριστίνα. Η ίδια αποκαλεί το παιδί της ''το επόμενο παιδί - supermodel''  και ισχυρίζεται ότι έχει τις δυνατότητες  να ξεπεράσει την Κριστίνα και να κάνει μεγαλύτερη καριέρα.

//

Μάλιστα έβαλε την κόρη της να αντιγράψει τις πόζες της Κριστίνα για να δείξει σε όλους ακόμα περισσότερο πόσο πολύ μοιάζουν!

/

Η μητέρα της Ελίζαμπεθ μάλιστα υπερασπίζεται τη μητέρα της Κριστίνα, λέγοντας πως όλες οι κατηγορίες εναντίον της είναι άδικες. Πιστεύει δηλαδή πως δεν την εκθέτει στα μάτια των παιδόφιλων με τις ακραίες πόζες στις οποίες την φωτογραφίζει. '' Θεωρώ πως η μητέρα της, την αγαπάει πραγματικά και θέλει το καλό της '' αναφέρει σε συνέντευξή της.      

                                                                      
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10