Μυστικός γάμος για την Elle Macpherson και τον δισεκατομμυριούχο φίλο της!

Τον αγαπημένο της και δισεκατομμυριούχο Jeffrey Soffer παντρεύτηκε μυστικά η Elle Mcpherson στα νησιά Φίτζι. Σύμφωνε με το Us Weekly, το ζευγάρι πήρε την απόφαση και έκανε το γάμο του, έχοντας κοντά του λίγους καλούς φίλους και συγγενείς
Λεπτομέρειες από το ευτυχές γεγονός δεν έχουν γίνει γνωστές, ενώ κανείς δεν ξέρει αν στον γάμο παραβρέθηκαν οι δυο γιοι του super model από τη σχέση της με τον Arpad Busson, ο 15χρονος Flynn και ο δεκάχρονος Aurelius.

Η Elle Mcpherson και ο καλός της αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Μάρτιο, ύστερα από έναν χωρισμό που κράτησε σχεδόν οχτώ μήνες.
Το ζευγάρι είχε χωρίσει τον Μάρτιο του 2012 και τότε το διάσημο supermodel από την Αυστραλία έβγαινε με τον τραπεζίτη Roger Jenkins, όμως ένα ατύχημα που είχε με το ελικόπτερό του ο Jeffrey τους έφερε και πάλι κοντά.

Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος του super model, που το 1986 είχε παντρευτεί τον γνωστό φωτογράφο Gilles Bensimon, ο οποίος την περνούσε 20 ολόκληρα χρόνια. Η Elle είχε επίσης δεσμό για δέκα χρόνια με τον οικονομολόγο Arpad Busson, με τον οποίο απέκτησε και τους δύο γιους της.

Πληροφορίες θέλουν την Elle να μετακομίζει τώρα στη Φλόριντα, όπου μένει ο σύζυγός της.

Ετικέτες

Read More

And More