Ε. Κοκκίνου: “Δεν αισθάνομαι άνετα να συζητάω για τη διαφορά ύψους που έχω με τον Γιώργο!”

Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε σήμερα σε ζωντανή σύνδεση μέσα από την εκπομπή της με την Έλλη Κοκκίνου και την ρώτησε ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και πώς καταφέρνει να ζει με ένα τόσο ψηλό άντρα!
Η γνωστή παρουσιάστρια από την αρχή της συζήτησης έκανε πλάκες στην Έλλη για το ύψος του νεότερου συντρόφου της και στη συνέχεια τη ρώτησε πώς είναι να ζει με ένα τόσο ψηλό άντρα όπως τον Γιώργο Μπόγρη κι αν έχει κάνει κάποιες αλλαγές στο σπίτι όπως στα έπιπλα, τότε η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι οι δυο τους δεν ζουν μαζί. Στη συνέχεια που η Χριστίνα την ρώτησε ποιο είναι το πιο αστείο περιστατικό που τους έχει συμβεί η ίδια είπε: “Δεν αισθάνομαι άνετα να συζητάω γι’ αυτό γενικότερα.”
Για την σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη που ασχολούνται όλοι, η γνωστή τραγουδίστρια είπε: “Στην αρχή είχε πάρει πολύ μεγάλη έκταση κάτι το οποίο το κατανοώ. Το έχω ξαναπεί, ότι όταν θες να διαφυλλάξεις κάτι δεν πρόκειται να το κάνεις μιλώντας γι΄ αυτό πολύ σε συνεντεύξεις σε δημοσιογράφους. Εγώ είμαι της άποψης ότι τα προσωπικά μου τα κρατάω για εμένα και είναι το καλύτερο. Νομίζω υπάρχουν πολλά περισσότερα προβλήματα που απασχολούν τον κόσμο, παρά αυτό.”
Για την περίοδο που διανύει τώρα και είναι πολύ ευτυχισμένη δήλωσε: “Είμαι πάρα πολύ καλά. Από κει και πέρα οι συναυλίες μου ξεκινάνε στις 8 Ιουλίου στην Νέα Σμύρνη και μετά Πάτρα, Κρήτη, Κύπρο. Έχω πάρα πολλούς σταθμούς οι οποίοι οργανώνονται ακόμα και θα βγουν πολύ περισσότερες συναυλίες στο πρόγραμμα. Βεβαίως για διακοπές θα φύγω απευθείας μετά την πρώτη μου συναυλία για το εξοχικό μου με τον γιο μου και μετά γενικότερα θα είμαι συναυλίες-διακοπές, συναυλίες-διακοπές.”
Τέλος για το αν θα έκανε δεύτερο παιδάκι αποκάλυψε: “Αν τα φέρει η ζωή και αν συνεχίσω να θέλω εγώ γιατί όχι; Προς το παρόν δεν σκέφτομαι ακόμα τίποτα. Δεν μπορώ να ξέρω τι μπορεί να μου επιφυλάσσει το μέλλον.”

Read More

And More