Τα νυχτοπερπατήματα της Ε. Κοκκίνου σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί!

Οι καλλιτέχνες που επισκέπτονται τις ”Κούκλες” για να παρακολουθήσουν το Drag Show της Εύας Κουμαριανού και των υπόλοιπων συντελεστών, είναι ολοένα και περισσότεροι, κάτι που ομολογεί την επιτυχία της παράστασης. Το βράδυ της Παρασκευής λοιπόν, λίγο μετά την Άννα Βίσση, βρέθηκε στις ”Κούκλες” η Έλλη Κοκκίνου!

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, το σόου ξεκίνησε πιο νωρίς εκείνη τη βραδιά, για χάρη της Άννας Βίσση, που έπρεπε να κάνει πρόβες για την εκπομπή που θα βγει σύντομα στον αέρα – ”Όσο έχω φωνή” – κι αργότερα θα εμφανιζόταν στο ”Αθηνών Αρένα”, οπότε δεν είχε πολύ χρόνο στη διάθεσή της.

Η Άννα αποχώρησε στη μία το βράδυ και το πρόγραμμα ξεκίνησε κανονικά λίγο αργότερα. Όταν το ρολόι έδειξε δύο εμφανίστηκε εκεί η Έλλη Κοκκίνου με την παρέα της. Μια φίλη, τον κομμωτή της, Νικόλα Βιλλιώτη και τον μακιγιέρ της, Παντελή Τουτουντζή.

Καθ’όλη τη διάρκεια του show, γελούσε, χειροκροτούσε και συμμετείχε έντονα. Ήταν πιο λαμπερή από ποτέ, ακτινοβολούσε από χαρά, κάτι στο οποίο έχει συμβάλλει ο έρωτας και η σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη. Παρόλα αυτά, απέναντι στους θαμώνες έδειχνε απόμακρη κι όχι ιδιαίτερα θερμή κι επικοινωνιακή. Μάλιστα, απέφυγε να φωτογραφηθεί με τον κόσμο.

Δες το βίντεο του TLIFE:

Ρεπορτάζ: Μαρία Πορτοκαλάκη

Read More

And More