Επώνυμες παρουσίες στο χριστουγεννιάτικο bazaar για την… “ΕΛΠΙΔΑ”!

Χαμόγελα χαράς στα μικρά παιδιά του Συλλόγου “ΕΛΠΙΔΑ” θέλησαν να δώσουν οι επώνυμοι και στήριξαν την πρωτοβουλία της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη. Η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ” διοργάνωσε ένα μεγάλο φιλανθρωπικό bazaar για καλό σκοπό και εκατοντάδες φίλοι βρέθηκαν εκεί και έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης…
Το “παρών” έδωσαν μεταξύ άλλων η Κάτια Ζυγούλη, ο Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάτνικ, η Μαρί Κυριακού, η Κρίστυ Τσολακάκη και πολλοί άλλοι.

/

Η αίθουσα του bazaar, μάλιστα, ήταν γεμάτη από το πρωί ως το βράδυ, και τις δυο ημέρες λειτουργίας του, και το σπουδαιότερο, όλοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι για τα πολύ όμορφα, αντικείμενα που υπήρχαν στο bazaar αλλά και για τις προσιτές τιμές τους.
Βέβαια, ανάρπαστο έγινε και φέτος το γούρι της “ΕΛΠΙΔΑΣ” για το 2015, ένας πολύ όμορφος και πρωτότυπος σταυρός, δημιουργία του κοσμηματοπωλείου Serkos, καθώς και οι πανέμορφες χειροποίητες κατασκευές που δημιούργησαν με πολλή αγάπη για τα παιδιά της “ΕΛΠΙΔΑΣ” εθελόντριες σε συνεργασία με τους γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται στον Ξενώνα της “ΕΛΠΙΔΑΣ”.
Δες ποιοι βρέθηκαν εκεί:

Κάτια Ζυγούλη, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη
/

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Μπέκη Στραβελάκη
/
Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Χριστίνα Μήτση
/
Χριστιάννα Καίσαρη, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη
/
Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Ταλίν Τζανικιάν
/
Τζωρτζίνα Έλληνα, Αλίνα Μινέττα, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Βίκυ Φιλίππου, Μπέκη Στραβελάκη
/
Έπη Νικλακοπούλου, Μπέκη Στραβελάκη, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη
/
Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρίγκηπας Νικόλαος, Πριγκίπισσα Τατιάνα
/
Κάτια Ζυγούλη, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρίγκηπας Νικόλαος, Πριγκίπισσα Τατιάνα
/
Κρίστυ Τσολακάκη Χατζηνικολάου
/
Μαρί Κυριακού
/

Read More

And More