Μ. Βαρδινογιάννη: Η εκδήλωση για την ενίσχυση του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ

Σε μια σεμνή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ”, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ”, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, παρέλαβε από την κυρία Christina Iodice, Αντιπρόεδρο και Υπεύθυνη Πωλήσεων Νότιας Ευρώπης της “GUESS Watches” και τους Έλληνες αντιπροσώπους των “GUESS Watches”, κυρίους Σταύρο, Αλέξανδρο και Τάσο Τσούγια, επιταγή αξίας 68.600 ευρώ, για την στήριξη του έργου της “ΕΛΠΙΔΑΣ” στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων.

/

Τα χρήματα της ενίσχυσης προς τον Σύλλογο “ΕΛΠΙΔΑ” θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά ενός νέου καρδιολογικού μηχανήματος, ενώ αξίζει να επισημάνουμε, ότι είχαν συγκεντρωθεί από τους συμμετέχοντες στο παγκόσμιο ετήσιο συνέδριο με την επωνυμία “Time to Give” τον περασμένο Αύγουστο στην Ελλάδα. Στο εν λόγω συνέδριο, έλαβαν μέρος αντιπρόσωποι από τις 60 και πλέον χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται ενεργά η “GUESS Watches”.

/

Την πρωτοβουλία για την εκστρατεία είχε η ελληνική αντιπροσωπεία των “GUESS Watches” και το χρηματικό ποσόν που συγκεντρώθηκε ήταν από τις εγγραφές των αντιπροσώπων καθώς και από προσωπικές δωρεές που έκαναν πολλοί από τους συμμετέχοντες.

Read More

And More