Η Ελπίδα και ο Θ. Ιωαννίδης μιλούν για το “Just the 2 of us”!

Μια απολαυστική συνέντευξη έδωσαν η Ελπίδα και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης που τραγουδούν μαζί στο “Just the 2 of us”. Το μοναδικό δίδυμο που αποτελεί ένα από τα φαβορί για τον τελικό μιλά για τη συνάντησή του, τη μεταξύ του σχέση και την προσωπική του επιτυχία.

Μιλώντας, αρχικά για την πρώτη σκέψη που έκαναν, όταν τους πρότειναν να συμμετέχουν στο “Just the 2 of us” , οι δυο τους αποκαλύπτουν πως τους κέρδισε ο φιλανθρωπικός χαρακτηήρας του παιχνιδιού. “Για ‘μένα ήταν μια καλή ευκαιρία να με μάθει μια μερίδα κοινού, η οποία δεν με θυμόταν, καθώς 13 χρόνια δεν εμφανιζόμουν πουθενά. Επίσης, ήταν μια αφορμή να με γνωρίσουν και οι νεότερες γενιές οι οποίες τραγουδούν μερικά από τα τραγούδια μου και ίσως δεν γνώριζαν την μορφή μου. Για ‘μένα αυτό ήταν μεγάλο δέλεαρ, σε συνάρτηση βέβαια με το φιλανθρωπικό χαρακτήρα του παιχνιδιού”, είπε η Ελπίδα στην κοινή τους συνέντευξη στο “HELLO!”.

Από την μεριά του ο Θεοχάρης παραδέχτηκε ότι η πρώτη σκέψη του ήταν να αρνηθεί την πρόταση. “Αρχικά αρνήθηκα την πρόταση, διότι δεν είχα καμία σχέση με τη δουλειά μου. Όταν όμως μου εξήγησαν με περισσότερες λεπτομέρειες το concept και τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του σόου, δέχθηκα αμέσως”, αναφέρει και προσθέτει πως είχε αρκετό τρακ. “Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο τρακ ένιωσα ανεβαίνοντας στη σκηνή. Όταν βγήκα να τραγουδήσω έτρεμα ολόκληρός παρότι το τραγούδι μου αρέσει πάρα πολύ. Όμως δεν είχα το θάρρος να το ακολουθήσω. Πλέον έχω λυθεί και ανυπομονώ για το επόμενο live”.

Τι απαντούν όμως, στην ερώτηση: “Πώς είναι ο Θεοχάρης ως μαθητής και η Ελπίδα ως δασκάλα;”
Ο Θεοχάρης είναι δουλευταράς. Του λέω κάτι σήμερα και στην επόμενη πρόβα, θα το έχει έτοιμο. Δεν με δυσκολεύει καθόλου. Ξέρει να σέβεται να εκτιμά και έχει ήθος”, λέει η Ελπίδα.
Η Ελπίδα ως δασκάλα είνει πολύ αυστηρή. Όμως είναι τόσο ροκ άτομο που θα έλεγα πως σε αφοπλίζει αμέσως. Έχει απίστευτη τόλμη, χιούμορ και είναι ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, καλοπροαίρετη και την θαυμάζω πολύ”, τόνισε ο Θεοχάρης.

Διάβασε περισσότερα στο “HELLO!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More