Βρέθηκε νεκρό έμβρυο στις τουαλέτες αεροπλάνου!

Σοκ έπαθαν οι εργαζόμενοι του αεροδρομίου των Φιλιππίνων όταν μέσα στην τουαλέτα αεροσκάφους, το οποίο ερχόταν από το Αμπού Ντάμπι, βρήκαν νεκρό ένα έμβρυο.

Το έμβρυο, που ήταν αρσενικού φύλου και υπολογίζεται ότι ήταν περίπου πέντε έως έξι μηνών, βρέθηκε από το συνεργείο καθαρισμού σε αεροσκάφος της εταιρίας Etihad Airways, όταν αυτό προσγειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο της Μανίλα Ninoy Aquino.
Η αστυνομία δεν έχει εντοπίσει ακόμη την μητέρα του, εις βάρος της οποίας μπορούν να απαγγελθούν κατηγορίες σε περίπτωση που τερμάτισε η ίδια την κύησή της.
Στο Αμπού Ντάμπι εργάζονται εκατοντάδες χιλιάδες Φιλιππινέζοι.
Τον Σεπτέμβριο, το προσωπικό του αεροδρομίου βρήκε σε κάδο απορριμμάτων αεροσκάφους, επίσης προερχόμενου από το Αμπού Ντάμπι, ένα νεκρό βρέφος, το οποίο η Φιλιππινέζα μητέρα του είχε εγκαταλείψει αφού το γέννησε στη διάρκεια της πτήσης.
Ενα ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε και πριν λίγες ημέρες στο Ντουμπάι. Μια 30χρονη γυναίκα γέννησε μόνη της μέσα στην τουαλέτα του αεροδρομίου, στραγγάλισε το νεογέννητο βρέφος της, πέταξε το μικροσκοπικό του σώμα σε κάδο απορριμμάτων και στη συνέχεια έφυγε με το πρώτο αεροπλάνο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Read More

And More