“Τέλος” ο Νότης Σφακιανάκης από το Έναστρον με απόφαση του επιχειρηματία!

Ραγδαίες εξελίξεις φαίνεται πως έχει στα επαγγελματικά του ο Νότης Σφακιανάκης, καθώς πριν από λίγο κυκλοφόρησε η πληροφορία πως ο επιχειρηματίας του Έναστρον θέλησε να σταματήσει τη συνεργασία με τον γνωστό τραγουδιστή.

Από το πρωί με δημοσίευμά της, η εφημερίδα Espresso ανέφερε πως τα έσοδα του σχήματος δεν ήταν τα αναμενόμενα και παρόλο που στο παρελθόν σχηματίζονταν ουρές έξω από τα νυχτερινά κέντρα που τραγουδούσε ο Νότης, τώρα λόγω των χαμηλών κρατήσεων πάρθηκε η απόφαση το Έναστρον να παραμένει κλειστό την Παρασκευή και να δουλεύει μόνο το Σάββατο.

Πριν από λίγο, όμως, έγινε γνωστό πως σταματούν οι εμφανίσεις του Νότη Σφακιανάκη στο Έναστρον μετά από απόφαση του επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του “Μελέτησέ το”, άνθρωποι από το περιβάλλον του τραγουδιστή αναφέρουν πως μετά τις γιορτές το σχήμα του Νότη με τους Goin’ Through δεν πήγαινε καλά.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η απόφαση για το τέλος της συνεργασίας πάρθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, μετά από ένα θερμό επεισόδιο στο νυχτερινό κέντρο, το βράδυ του Σαββάτου. Ο Νότης βρέθηκε στη σκηνή και αποκάλεσε “ζώα” τους θαμώνες γιατί “ψηφίζουν τους πολιτικούς που ψηφίζουν” που ενόχλησε τόσο τον κόσμο που ήταν εκεί, όσο και κάποιους συνεργάτες του. Αυτό, μάλιστα, σε συνδυασμό και με τις χαμηλές κρατήσεις συνέβαλαν στη λήξη της συνεργασίας.

Δες βίντεο με όσα ειπώθηκαν για τη λήξη αυτής της συνεργασίας στο zappit

Read More

And More