Πίσω στην κορυφή της σελίδας
25.06.2011 | 17:21

Μ. Ένεζλη: Μίλησε για τον χωρισμό της!

 Μ. Ένεζλη: Μίλησε για τον χωρισμό της!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Μαρία Ένεζλη σήμερα το πρωί ήταν καλεσμένη "Μες την καλή χαρά" και μίλησε για όλα. Το πρώτο πράγμα που την ρώτησε ο Παύλος Σταματόπουλος ήταν για τον πρώην σύντροφό της Γιάννη Μιχαηλίδη. Βέβαια δεν την ρώτησε αμέσως για τον χωρισμό, αλλά έμεσα αυτό εννοούσε. Δες τι απάντησε!
 
Όταν την ρώτησαν για τον πρώην σύντροφό της, Make up artist Γιάννη Μιχαηλίδη αν την συβουλεύει και της λέει πώς να βαφτεί και τι να φορέσει η ίδια απάντησε: "Ναι φυσικά και με συμβούλευε κάθε φορά που βγαίναμε, βέβαια ήξερα κι εγώ κάποια πράγματα η αλήθεια είναι. Ο Γιάννης μου έδειξε πάρα πολλά πράγματα."
 
Στη συνέχεια για τον χωρισμό της με τον Γιάννη αποκάλυψε: «Έτσι είναι τα πράγματα στη ζωή. Έχουμε χωρίσει εδώ και 2 μήνες."
 
Τέλος μίλησε για τα κιλά της: "Ήμουν 10 κιλά πάνω από αυτά που είμαι τώρα, είμαι 52 και ήμουν 61. Όμως όσοι με είχαν δει, γιατί όταν μπήκα στην τηλεόραση επειδή ακολουθούσα μια ειδική φαρμακευτική αγωγή, αυτή προκαλούσε κατακράτηση υγρών, μου είχε ανοίξει την όρεξη, έτρωγα και εγώ και ήμουν 10 κιλά παραπάνω. Επειδή όλοι με είχαν συνηθίσει έτσι, μετά όταν επανήλθα μου λένε πως αδυνάτισες έτσι!"

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10