Σοκάρουν οι φωτογραφίες τις 30χρονης που παραμορφώθηκαν τα οπίσθιά της από ενέσεις σιλικόνης

Όπως παρατήρησες και στις φωτογραφίες η γυναίκα που βλέπεις έχει ..αφύσικα μεγάλα οπίσθια σε σχέση με το σώμα της. Η απεγνωσμένη προσπάθειά της να αποκτήσει μεγάλους γλουτούς την έκαναν να στραφεί σε παράνομες μεθόδους που παραλίγο να της κοστίσουν τη ζωή.


Η φωτογραφία δεξιά είναι το κορμί της 30χρονης πριν τις παράνομες και επικίνδυνες ενέσεις και ήθελε να το αλλάξει…

Τα οπίσθια που βλέπεις στις φωτογραφίες τις οποίες έχει αναρτήσει η ίδια στη σελίδα που άνοιξε στο facebook , είναι αποτέλεσμα αμέτρητων ενέσεων σιλικόνης και η Vanity Wonder όπως λέγεται, ξόδεψε πάνω από 18.500 στη “μαύρη αγορά” της παράνομης “πλαστικής ομορφιάς”!

Όπως εκμυστηρεύτηκε και η ίδια όταν ξεκίνησε τις… θεραπείες, δεν ήξερε καν τι υλικό έβαζαν στο σώμα της, αλλά δεν την ένοιαζε! Τώρα, η 30χρονη μητέρα δυο παιδιών δηλώνει μετανιωμένη και γράφει βιβλίο ώστε να προειδοποιήσει τα κορίτσια που απευθύνονται στα παράνομα ιατρεία και στα φθηνά παράνομα υλικά, προκειμένου να αποκτήσουν τους γλουτούς που ονειρεύονται!

Η Vanity, υπέφερε μήνες από τη συγκεκριμένη “θεραπεία” και δεν μπορούσε ούτε να κάτσει για πολύ καιρό.

Η ιστορία αυτή με τις ενέσεις σιλικόνης αλλά και άλλων …απροσδιόριστων έως και …οικοδομικών υλικών τείνει να γίνει μάστιγα στο εξωτερικό και πολλοί πλαστικοί χειρουργοί προειδοποιούν ότι οι ενέσεις αυτές, μπορούν εκτός από το να έχουν τα τραγικά αποτελέσματα που βλέπουμε στη φωτογραφία να θέσουν σε κίνδυνο τις ζωές των κοριτσιών που θα προβούν σε αυτές τις διαδικασίες.

Πάντως οι φωτογραφίες τις Vanity σοκάρουν και είναι παράδειγμα προς αποφυγή! Κάτι όμως μας λέει ότι παρά το γεγονός ότι έγραψε αυτό το βιβλίο, σα να καμαρώνει για το …απόκτημα της… Η μήπως είναι η ιδέα μας;

Read More

And More