Πίσω στην κορυφή της σελίδας
08.06.2013 | 21:42

Έτσι θα είμαστε σε 60.000 χρόνια από τώρα!

Έτσι θα είμαστε σε 60.000 χρόνια από τώρα!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
 Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι πολύ μεγαλύτερος σε σχέση με των προγόνων μας. Και καθώς ο εγκέφαλός μας μεγάλωνε, τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας επίσης άλλαζαν. Γίνονταν πιο επίπεδα. Είναι πολύ λογικό, λοιπόν, τα επόμενα χρόνια ο άνθρωπος να αλλάξει. 

Στο ερώτημα πώς θα μοιάζει  σε 100.000 χρόνια από τώρα, κλήθηκε να απαντήσει ο ερευνητής Nickolay Lamm από το πανεπιστήμιο Washington. Όπως λοιπόν δηλώνει ο κ. Lamm οι αλλαγές αυτές που θα προκληθούν στην εμφάνισή μας θα είναι αποτέλεσμα των εξωτερικών αλλαγών και θα συμβαίνουν προκειμένου να επιβιώσει το ανθρώπινο είδος. 

Καταρχήν, όπως, αναφέρει, το μέτωπό μας θα συνεχίσει να μεγαλώνει ανάλογα και με το μέγεθος του εγκεφάλου. Η επόμενη αλλαγή θα είναι τα μάτια μας τα οποία θα γίνονται αισθητά μεγαλύτερα έτσι ώστε να βλέπουμε καλύτερα ενώ το δέρμα μας αυτό θα είναι πιο σκούρο σε απόχρωση για να μην είναι τόσο ευάλωτο στην υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου. Μεγαλύτερα θα είναι επίσης τα ρουθούνια για να μπορούμε να αναπνέουμε καλύτερα και να επιβιώσουμε σε άλλους πλανήτες.

Και προκειμένου να μας κάνει κατανοητές αυτές τις αλλαγές, ο Nickolay Lamn τις αποτύπωσε σε εικόνες. Ο άνθρωπος σήμερα... Ο άνθρωπος σε 20.000 χρόνια από τώρα... Ο άνθρωπος σε 60.000 χρόνια από τώρα... Πώς σου φαίνεται; 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10