Ε. Κούρκουλου: Οι προετοιμασίες για την παρουσίαση της πρώτης της collection! Φωτογραφίες

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το πρώτο fashion show που θα παρουσιάσει την Πέμπτη βρίσκεται αυτές τις μέρες η Εριέττα Κούρκουλου. Η ίδια ανυπομονεί να παρουσιάσει την πρώτη συλλογή ρούχων που φέρει την υπογραφή της και είναι αφιερωμένη σε ένα πολύ ευγενικό σκοπό.
Στόχος της όμορφης Εριέττας ήταν να “παντρέψει” την αγάπη της για τη μόδα με την αγάπη για τους τετράποδους φίλους της. Έτσι, αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική της εταιρεία ρούχων με τίτλο “Lov!nk”, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους όσους αγαπούν το στυλ και το λουκ της να αποκτήσουν κομμάτια που ανήκουν και στη δική της ντουλάπα σε πολύ προσιτές τιμές. Ενώ, ένα μέρος από τα έσοδα θα δοθεί για την ενίσχυση του συλλόγου Save a Greek Stray, δείχνοντας την αγάπη της για τα ζώα.

/

Η glamorous εκδήλωση που θα γίνει για την παρουσίαση της συλλογής της, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πιο σημαντικά κοσμικά events του μήνα, καθώς εκεί θα βρεθούν πολλοί επώνυμοι φίλοι της Εριέττας, αλλά και διάσημοι τραγουδιστές όπως ο Κώστας Μαρτάκης, η Ελένη Φουρέιρα, η Θωμαή Απέργη και πολλοί άλλοι.
Το σίγουρο είναι πως η νεαρή κληρονόμος περιμένει πως και πως να έρθει η μεγάλη βραδιά για την οποία έχει δουλέψει σκληρά, ώστε όλα να είναι τέλεια. Η ίδια, μάλιστα, φρόντισε αυτές τις μέρες να ανεβάσει στο Instagram φωτογραφίες από τις πρόβες που γίνονται για το fashion show.
Σε αυτήν την προσπάθειά της, αξίζει να αναφέρουμε πως έχει στο πλευρό της, πέρα από την οικογένειά της που την στηρίζει, και τους φίλους της. Ένας από αυτούς, μάλιστα, της έστειλε λουλούδια και η Εριέττα ανέβασε μια φωτογραφία από την όμορφη σύνθεση, γράφοντας: “Το καλύτερο πράγμα στον κόσμο που μπορούσα να λάβω μετά από 15 ώρες δουλειάς”.

/

Τέλος, να αναφέρουμε πως στην παρουσίαση των ρούχων της, θα δούμε τις πρώτες δημιουργίες της, μια γεύση από τις οποίες έχουμε πάρει από τους φίλους της που φόρεσαν κάποια από τα κομμάτια που σχεδίασε. Η Χριστίνα Σάλτη, ο Κώστας Μαρτάκης, αλλά και η Θωμαή Απέργη έχουν φορέσει ρούχα της εταιρείας “Lov!nk” και τα έχουν λατρέψει!

/

Δες φωτογραφίες:

H Θωμαή Απέργη εμφανίστηκε στο “Ολα μπάχαλο” με δημιουργίες από την εταιρεία “Lov!nk”!

Η Χριστίνα Σάλτη με ρούχα Lov!nk!
/

Οι προετοιμασίες για το fashion show
/

/

/

/

Read More

And More