Τρία κανάλια, τρία ραδιόφωνα και 800 εργαζόμενοι στη νέα ΕΡΤ!

Αναμένεται δήλωση Σαμαρά για τη νέα ΕΡΤ μετά τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών τη Δευτέρα. Αμετακίνητος ο Σαμαράς, προχωρά στη δημιουργία της νέας ΕΡΤ παρά τις αντιδράσεις από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Βενιζέλος – Κουβέλης απέρριψαν και την μεταβατική πρόταση της κυβέρνησης. Τη Δευτέρα συνεδριάζει το ΣτΕ για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Την ώρα που συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το λουκέτο στην ΕΡΤ και η συνοχή της τρικομματικής κυβέρνησης φαίνεται πως έχει γίνει κομμάτια, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, επιμένει και τονίζει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να πάρει πίσω την πράξη Νομοθετικού περιεχομένου και να ανοίξει την ΕΡΤ.

Η μεταβατική πρόταση του Μαξίμου έπεσε σε τοίχο, με τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη να επιμένουν ότι θα συζητήσουν μόνο με τη δημόσια τηλεόραση ανοιχτή.

Όλα πια θα κριθούν τη Δευτέρα, όταν στις 18:00 το απόγευμα συναντώνται οι πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση και μια ώρα νωρίτερα συνεδριάζει το ΣτΕ για την ακύρωση ή όχι της πράξης νομοθετικού περιεχομένου.

Ποια θα είναι όμως η νέα ΕΡΤ που προαναγγέλλει η κυβέρνηση; Διάβασε όλες τις εξελίξεις στο newsit.gr

Read More

And More