Κοκκίνου – Σρόιτερ: Ο έρωτας τους χτυπά την πόρτα μετά τον χωρισμό!

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του από την Δήμητρα Αιγινίτη, ο Αντώνης Σρόιτερ βρέθηκε να διασκεδάζει με την ηθοποιό και πρώην μοντέλο, Μαρία Πατσά. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέζω κοινής παρέας κι όταν ο δημοσιογράφος επέστρεψε από την Γερμανία, όπου βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους, οργάνωσε μια σύντομη απόδραση αστραπή σε γνωστό χειμερινό προορισμό, με την νέα του αγαπημένη.

”Είναι πράγματι μαζί, εδώ και έναν μήνα”, δήλωσε στην εφημερίδα το ”ΕΘΝΟΣ” φίλος της Μαρίας, ”αλλά δεν θέλουν να μιλούν γι’ αυτό, καθώς η σχέση τους βρίσκεται σε διερευνητικό στάδιο. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η Μαρία δεν έχει καμία ανάμειξη με τον χωρισμό του Αντώνη, αφού γνωρίστηκαν όταν ο γάμος του με την Δήμητρα είχε τελειώσει και τυπικά.”

Επίσης, πρώτη τους δημόσια εμφάνιση έγινε σε γνωστό ντυχτερινό κέντρο και σύμφωνα πάλι, με φίλο της Μαρίας: ”Στην αρχή εκείνη ήταν πολύ διστακτική κι αφού κανόνισαν την έξοδο, θέλησε αρχικά να κάτσει απέναντι προκειμάνου να αποφύγουν σχόλια κι αδιάκριτα βλέμματα.” Θαμώνας του κέντρου δήλωσε: ”Συνομιλούσαν συνέχεια, πλησίαζαν ο ένας τον άλλο και ήταν συνέχεια χαμογελαστοί και ευδιάθετοι.”

Λίγο πριν την αναγγελία του χωρισμού της, η Έλλη Κοκκίνου, είχε τραγουδήσει στο all-star game, στο Ηράκλειο Κρήτης. Τότε, ένας πανύψηλος μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, ο Γιώργος Μπόγρης, σηκώθηκε και άρχισε να χορεύει και να αποθεώνει την τραγουδίστρια.

Οι δυο τους ξαναβρέθηκαν, σύμφωνα με το ”ΕΘΝΟΣ”, το καλοκαίρι και τότε ο Γιώργος άρχισε να την πολιορκεί. Προσπαθούν να κρατήσουν τα φώτα της δημοσιότητας μακριά, μιας και ο μπασκετμπολίσατς είναι 18 χρόνια νεότερός της κι η ίδια μητέρα με πρόσφατο διαζύγιο. Η Έλλη σε πρόσφατη συνέντευξή της παραδέχτηκε ότι είναι ερωτευμένη και μίλησε για τον έρωτα. Για να δούμε πώς θα κυλίσουν τα πράγματα…

Read More

And More