Ευριδίκη: “Δεν υπάρχει μυστικό για μια πετυχημένη σχέση”

Η Ευριδίκη με τα έσοδα από την επερχόμενη συναυλία της θα στηρίξει την W.I.N. Hellas, ένα σωματείο για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών.

Σε συνέντευξή της στο PEOPLE, μίλησε για το πως αποφάσισε να στηρίξει το σωματείο αυτό: ” Η ιδέα γεννήθηκε μέσα από συζητήσεις που κάναμε με μια πολύ καλή φίλη, την Έλενα Γεωργανά γενική διευθύντρια της Swarovski Hellas, η οποία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τη W.I.N Hellas. Έχοντας παρακολουθήσει την παράσταση μου, θεώρησε οτι είναι ιδανική για γυναίκες αφού εκφράζει μέσα από όμορφα τραγούδια και εικόνες, πολύ αισιόδοξα μηνύματα. Χωρίς να έχω κάποια προσωπική εμπειρία που να με κάνει πιο ευαίσθητη, για κάποιο λόγο τάχτηκα από μικρή στον αγώνα υπέρ των δικιωμάτων της γυναίκας. Όλες οι γυναίκες είναι μοναδικές και αξίζουν τα καλύτερα”.

Για το αν η ίδια έχει μιλήσει στο γιο της ο οποίος είναι στην εφηβεία για το πως πρέπει να συμπεριφέρεται σε μια κοπέλα,είπε: “Συνεχώς μοιράζομαι σκέψεις και συναισθήματα, ίσως μάλιστα να υπερβάλλω μερικές φορές. Αυτό που λέω πάντα είναι πως πρέπει να συμπεριφέρεται με σεβασμό και αγάπη. Να μην κάνει ποτέ κάτι που δεν θέλει να του κάνουν και να θυμάται οτι η προσωπική ελευθερία του ενός σταματά εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου”.

Η απάντηση της στο αν θα έπαιρνε μέρος σε μουσικό show όπως το Τhe Voice ή το Just The 2 Of Us είναι: “Δέχτηκα προτάσεις κατά καιρούς αλλά λόγω διφόρων επαγγελματικών υποχρεώσεων, με συναυλίες, στούντιο και ταξίδια δεν ήταν εφικτό. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον”.

Ενώ για το μυστικό επιτυχίας στη σχέση της με τον Δημήτρη Κοργιαλά, η Ευριδίκη δήλωσε με ειλικρίνεια πως δεν νομίζει πως υπάρχει μυστικό για κανέναν αλλά ζουν την κάθε μέρα και οπου τους πάει.

Περισσότερα στο PEOPLE

Read More

And More