Εκτός Eurovision Σαββιδάκης, Ιωαννίδης! Η ανακοίνωση της εταιρείας του Σαββιδάκη

Εκτός της Eurovision βρέθηκαν ο Γιάννης Σαββιδάκης και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, κατά την επίσημη εκδοχή, επειδή δεν είναι καταγεγραμμένος ως τραγουδιστής, αλλά περισσότερο ως ηθοποιός και ο Γιάννης Σαββιδάκης επειδή δεν θεωρείται νέο πρόσωπο, αφού και κατά το παρελθόν είχε συμετάσχει στο φεστιβάλ ως υποψήφιος της Κύπρου.
Η δισκογραφική εταιρεία του Γιάννη Σαββιδάκη έβγαλε ανακοίνωση για τον αποκλεισμό του γνωστού τραγουδιστή από το διαγωνισμό της Eurovision, με το επιχείρημα ότι η ΕΡΤ θα στηρίξει φέτος πρωτοεμφανιζόμενους τραγουδιστές.
H ανακοίνωση της εταιρείας του Γ. Σαββιδάκη:
“Το πλασματικό ταλέντο εναντίον του πραγματικού”
Μετά από “πολύωρη” σύσκεψη, η υπεύθυνη δημοσιών σχέσεων και επικοινωνίας της ΕΡΤ ΑΕ ενημέρωσε τον εκπρόσωπο της εταιρείας μας κ. Γιάννη Αναστασάκη πως η πρόταση μας για την υποψηφιότητα του κ. ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗ, δεν έγινε δεκτή λόγω του ότι: “φέτος η ΕΡΤ ΑΕ θα υποστηρίξει πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες για τον διαγωνισμό της Eurovision 2011”.Η Φόβου τους Δαναούς/Emotion Art Group Ltd θέλει να ευχαριστήσει την ΕΡΤ ΑΕ για την ευκαιρία που της έδωσε να υποβάλει μια πρόταση, υποστηρίζοντας ένα πραγματικό ταλέντο της ελληνικής μουσικής, έχοντας στο ενεργητικό του επτά (7) άλμπουμ, με δύο (2) χρυσούς και ένα (1) πλατινένιοκαι με σημαντική παρουσία στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο. Η εταιρεία μας δεν ήθελε να κερδίσει τον διαγωνισμό αλλά να συμμετάσχει σ’ ένα ελληνικό τελικό επί επιτροπή του ελληνικού τελικού ή το ελληνικό κοινό να αποφασίσει.Τέλος οφείλουμε να τονίσουμε πως θεσμικά η ελληνική δημόσια τηλεόραση, αφού δεν έχει προβάλλει ποτέ πλασματικό τηλεοπτικό πρόγραμμα (reality), μας εκπλήσσει με τον αποκλεισμό του ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗ. Καλή επιτυχία στην ΕΡΤ ΑΕ, σε όλους τους συναδέλφους και τους καλλιτέχνες.
Όσον, αφορά την υποψηφιότητα του Θεοχάρη Ιωαννίδη, σημαντικό ρόλο έπαιξε η σχέση του με τον Ηλία Ψινάκη. Σύμφωνα με το zappit, στην ουσία τον προσφάτως διαγωνισθέντα στο “Just the 2 of us” Θεοχάρη, τον έφαγε η σχέση του με τον Ηλία Ψινάκη και ο πρόωρος ντόρος γύρω από το όνομά του στα ΜΜΕ. Οι άνθρωποι της δημόσιας τηλεόρασης που έχουν αναλάβει και το project θέλουν η φετινή υποψηφιότητα να είναι χαμηλών τόνων σε αντίθεση με το παρελθόν, αφού εκτός των άλλων, τον Μάιο που θα γίνει ο τελικός στη Γερμανία, τον ελληνικό λαό θα απασχολούν θέματα όπως η τέταρτη δόση του δανείου προς την Ελλάδα κλπ.

Πάντως, όπως ανέφεραν στο “Πρωινό mou”, ο Θεοχάρης είχε έτοιμο το τραγούδι του για τη Eurovision, που το έχει γράψει ο κριτής του παιχνιδιού Στέφανος Κορκολής.
Οι πέντε εκλεκτοί που θα συμμετάσχουν οριστικά στον ελληνικό τελικό είναι: τα “Κόκκινα Χαλιά” και το “Τριημιτόνιο” από συγκροτήματα και οι Βαλάντω Τρύφωνος, Λούκας Γιώρκας, Αντιγόνη Ψυχράμη και ένα πρόσωπο έκπληξη το οποίο αναμένουμε να ανακοινωθεί σήμερα μετά το απόγευμα. Πρώτα πρέπει να γίνει η επίσημη ενημέρωση και διαβούλευση με τους εκπροσώπους των δισκογραφικών, οι οποίοι έχουν κληθεί γι’ αυτό το λόγο σήμερα στις δύο το μεσημέρι, στα γραφεία της ΕΡΤ.

Read More

And More