Eurovision: Η Λένα Αρώνη παρουσιάστρια στον ελληνικό τελικό

Σε εντατικούς ρυθμούς κινούνται πλέον στην ΕΡΤ για το φεστιβάλ της Eurovision. Γιατί μπορεί, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές μέχρι πρότινος ορισμένοι να αφόριζαν το φεστιβάλ τραγουδιού αλλά είναι από τα ελάχιστα προγράμματα που φέρνουν τηλεθεάσεις και έσοδα στην κρατική τηλεόραση.

Οπότε αναγκάζονται να το υποστηρίξουν όπως θα έπρεπε από την αρχή να είχαν κάνει…

Μετά λοιπόν τα τόσα παρατράγουδα που έχουν ακουστεί (και που δυστυχώς, είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν ακόμα περισσότερα) έκλεισε το πρόσωπο που θα παρουσιάσει τη βραδιά που θα διαγωνιστούν οι υποψήφιοι για να μας εκπροσωπήσουν στο φεστιβάλ.

Πριν από λίγη ώρα αποφασίστηκε πως τη βραδιά θα παρουσιάσει η Λένα Αρώνη. Μάλιστα, πριν από λίγο πραγματοποιήθηκε συνάντηση της δημοσιογράφου με τους υπεύθυνους της ΕΡΤ για το φεστιβάλ.

Να αναφέρουμε επίσης ότι μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου θα πρέπει να έχουν γυριστεί τα βίντεο κλιπ των τραγουδιών ώστε να παρουσιαστούν σε ειδική εκπομπή ενώ η βραδιά επιλογής με παρουσιάστρια τη Λένα Αρώνη πιθανό (με τις μέχρι τώρα αποφάσεις) να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου σε στούντιο της ΕΡΤ.

Γρηγόρης Μελάς

Read More

And More