Eurovision 2013: Οι πρώτες μέρες της ελληνικής αποστολής στο Μάλμε! Φωτογραφίες

Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν χθες οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας και ετοιμάζονται για την πρώτη πρόβα τους στη φετινή σκηνή της Eurovision. Σήμερα σηκώθηκαν από πολύ νωρίς, καθώς η πρώτη πρόβα του “Alcohol is free” προγραμματίστηκε για σήμερα το πρωί στις 10 στο “Malmo Arena”.
Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ο Αγάθωνας, Ηλίας Κόζας και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος είχαν πολύ πρωινό ξύπνημα και ετοιμάστηκαν από νωρίς για την πρόβα. Η ελληνική αποστολή θα διαγωνιστεί άλλωστε στο δεύτερο ημιτελικό του μουσικού θεσμού, την ερχόμενη Πέμπτη στις 16 Μαΐου 2013. Ενώ το Σάββατο θα γίνει και η δεύτερη πρόβα η οποία θα είναι ανοικτή στους δημοσιογράφους.

/

Καθώς περίμεναν μάλιστα να ξεκινήσει η πρόβα, όλοι μαζί δεν σταμάτησαν να κάνουν αστεία και να μιλούν για το διαγωνισμό. Ο Αγάθωνας κοίταζε τα παπούτσια που θα φορέσει on stage και τη διαπίστευσή του, ενώ όλοι είχαν μια μικρή αγωνία για το πώς θα είναι η πρόβα, στην οποία θα φανερωθεί για πρώτη φορά το εύρημα της ελληνικής αποστολής με τα led στα μουσικά όργανα που φωτίζονται λίγο πριν το φινάλε.

/

Δες φωτογραφίες:

/

/

/

/

Read More

And More