Η Josephine κάνει εντατικές πρόβες για τον ελληνικό τελικό της Eurovision!

Η Josephine είναι μία από τις 4 υποψηφιότητες του ελληνικού τελικού της Eurovision. Θα διεκδικήσει να εκπροσωπήσει την χώρα μας στον ευρπαικό μουσικό διαγωνισμό με το τραγούδι “Dancing night” στο οποίο την συνοδεύει ο Mark Angelo.

Μαζί με τους Freaky Fortune και τον RiskyKidd, την Κρυσταλλία και τον Κώστα Μαρτάκη θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό το βράδυ της Τρίτης. Το TLIFE θα είναι εκεί και θα σου μεταφέρει όλο το κλίμα τις βραδιάς! Μέχρι τότε όλοι οι καλλιτέχνες κάνουν εντατικές πρόβες!

Η νεαρή τραγουδίστρια, το νέο αστέρι της Panik, που ο φωτογραφικός φακός του TLIFE είχε συναντήσει πρόσφατα στο ατελιέ της γνωστής σχεδιάστριας Caroline De Souza, μας έδωσε μία γεύση από την προετοιμασία της. Ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram την παρακάτω φωτογραφία!

/

Όσο η Josephine λιώνει στις πρόβες ο Mark Angelo βρίσκεται στο Μόντρεαλ όπου επικρατεί θερμοκρασία -15 βαθμών. Ωστόσο, θα φροντίσει να επιστρέψει εγκαίρως για την μεγάλη βραδιά!

/

Την ίδια ώρα συνεχίζει να τρέχει η ψηφοφορία του TLIFE για το ποιος θα καταφέρει να πάρει το πολυπόθυτο εισιτήριο για την Κοπεγχάγη. Δες ποιος προηγείται και πες μας ποιο σου αρέσει περισσότερο από τα 4!

Ψήφισε εδώ το αγαπημένο σου τραγούδι!

Read More

And More