Eurovision 2014: Δες ποια είναι τα φαβορί του α’ ημιτελικού!

Λίγα 24ωρα έμειναν από την μεγάλη βραδιά της Eurovision. Οι Freaky Fortune και ο Risky Kidd βρίσκονται όλες αυτές της μέρες στην Κοπεγχάγη και ετοιμάζονται για την εμφάνισή τους στον β’ ημιτελικό που είναι την Πέμπτη.

Ωστόσο, έχουν μεγάλη αγωνία και για την αποψινή βραδιά του α’ ημιτελικού της Eurovision καθώς συμμετέχουν δύο από τα φαβορί του διαγωνισμού. Το Rise up ίσως αναμετρηθεί για την νίκη με έναν από τους δύο υποψήφιους που έχουν αποσπάσει μέχρι στιγμής τα πιο κολακευτικά σχόλια.

Ο Aram Mp3, που συμμετέχει με την Αρμενία και θα εμφανιστεί πρώτος απόψε για να ερμηνεύσει το Not Alone, είναι ο πρώτος μεγάλος μας αντίπαλος. (δες εδώ την σειρά εμφάνισης όλων των χωρών του α’ ημιτελικού)

Πρόκειται για μία από τις πιο έξυπνες και θετικές προσωπικότητες της μουσικής αλλά και τηλεοπτικής βιομηχανίας της χώρας του. Δουλεύει πολύ σκληρά και είναι γνωστός για την ικανότητά του να ερμηνεύει τραγούδια με μεγάλο βάθος φωνής αλλά και για την αίσθηση του χιούμορ που έχει. Είναι επίσης γνωστός ως άνθρωπος των αντιθέσεων και των εκπλήξεων. Όταν εμφανίζεται στη σκηνή δεν ξέρει κανείς τι να περιμένει από εκείνον! Μάλλον κάτι τέτοιο θέλουν και στη Eurovision

Το δεύτερο φαβορί είναι η Sanna Nielsen που βλέπεις να ποζάρει χαμογελαστή στην παραπάνω φωτογραφία με την ελληνική αποστολή. Η 29χρονη τραγουδίστρια που έβγαλε εκτός την Έλενα Παπαρίζου στο Melodifestivalen και της στέρησε την ευκαιρία να πάρει μέρος στον 59o ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision. Θα εκπροσωπήσει λοιπόν την Σουηδία και θα ερμηνεύσει στη σκηνή του B&W Hallerne το τραγούδι “Undo”.

Ξεκίνησε την καριέρα της από την ηλικία των 11 και σήμερα είναι μία από τις πιο αγαπητές pop τραγουδίστριες της χώρας της. Με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της, έχει κατακτήσει πολλές φορές την κορυφή στα airplays και τα charts της Σουηδίας. Η εκπροσώπηση της χώρας της στον διαγωνισμό της Eurovsion ήταν ένα από τα μεγάλα της όνειρα που βλέπει να γίνεται πραγματικότητα!

Στα πολύ δυνατά κομμάτια που θα δούμε απόψε όμως είναι και αυτό του Αζερμπαϊτζάν, το οποίο εκπροσωπείται από την Dilara Kazimova με το “Start a Fire”.

Η 29χρονη τραγουδίστρια είναι γνωστή στους fans του διαγωνισμού. Την πρώτη φορά που είχε την ευκαιρία να πάρει μέρος στον τελικό της χώρας της ήταν το 2008 ως μέλος του συγκροτήματος Unformal. Ήταν και το ντεμπούτο του Αζερμπαϊτζάν στον θεσμό της Eurovision. Ωστόσο, το συγκρότημα πήρε την δεύτερη θέση στον εθνικό τελικό. Αργότερα, η Dilara κατάφερε να φτάσει στον ως μέλος του γυναικείου ντουέτου Milk&Kisses. Το 2010. Την ίδια χρονιά εκπροσώπησε τη χώρα της και στο διεθνές φεστιβάλ New Wave, στην Λετονία.

Πάρε μία γεύση από όλα όσα θα δούμε απόψε και πες μας ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο κομμάτι!

Read More

And More