Freaky Fortune & RiskyKidd: Οι πρώτες δηλώσεις τους μετά το αποτέλεσμα του τελικού της Eurovision

Στην Ελλάδα βρίσκονται από το πρωί οι Freaky Fortune και ο Riskykidd που εκπροσώπησαν τη χώρα μας στο διαγωνισμό της Eurovision. Το συγκρότημα και ο ράπερ που κατέλαβαν τελικά την 20η θέση μίλησαν στην εκπομπή Μες στην καλή χαρά για το αποτέλεσμα, αλλά και την εμπειρία τους από τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Δεν περιμέναμε να καταλήξουμε σε εκείνη τη θέση ανέφεραν για τη χαμηλή επίδοση που δεν ανταποκρίθηκε στην εμφάνιση, αλλά και τα προγνωστηκά μέχρι την ημέρα του διαγωνισμού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελλάδα που μας υπστήριξε από την αρχή και η Panic Records που μας έδωσε αυτή την ευκαιρία είπε ο Riskykidd, ενώ ο Θεόφιλος από τους Freaky Fortune, δήλωσε με τη σειρά του: Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που μας στήριξαν και έκαναν το να είμαστε σε εκείνη τη σκηνή πραγματικότητα. Τα δώσαμε όλα! Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και περάσαμε καλά. Δεν υπάρχει το συναίσθημα όταν είσαι πάνω στη σκηνή. Είναι μια απίστευτη εμπειρία! Είναι καταπληκτικό όλο το ταξίδι από τα promotour μέχρι το live. Είναι όλο τεράστια εμπειρία.

Από την άλλη, ο Νικόλας, έτερος του συγκροτήματος, ανέφερε για το αποτέλεσμα: Η αλήθεια είναι ότι είχαμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά γι’ αυτό που είδατε. Ίσως δεν περιμέναμε να καταλήξουμε σε εκείνη τη θέση. Δες το βίντεο με την εμφάνιση της Ελλάδας στον τελικό με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η ελληνική αποστολή όμως μίλησε και για τη μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού Conchita Wurst: Είναι τεράστια φωνή και μια πάρα πολύ ωραία παρουσία. Ήταν πολύ απλή και δυναμική έκανε αυτό ακριβώς που νομίζω ότι προοριζόταν. Είναι πολύ γενναίο να βγαίνει ο άλλος ακριβώς έτσι όπως θέλει να είναι και να λέει Εγώ είμαι αυτό. Αν θέλετε να με αγαπήσετε με αγαπάτε». Την αγάπησε όλη η Ευρώπη.

Δες το βίντεο από τις πρώτες δηλώσεις των παιδιών με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ στο zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

O Tom που έγινε Conchita και… τρέλανε την Eurovision δίνοντας πρωτιά στην Αυστρία

Eurovision 2014: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του β’ ημιτελικού! Δες την θέση της Ελλάδας

Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΝΕΡΙΤ στον τελικό της Eurovision!

Read More

And More