Eurovision 2014: Οι Freaky Fortune & Riskykidd στο TLIFE! Βίντεο

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα οι εκπρόσωποί μας στη Δανία Freaky Fortune & Riskykidd είναι στην καρδιά μας αφού έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ξεσήκωσαν την Ευρώπη με τον ρυθμό του Rise Up!

Δες τι είπαν στο TLIFE, λίγες ώρες πριν τραγουδήσουν στον τελιικό της Eurovision και μπροστά σε περίπου 170 εκατομμύρια τηλεθεατές!

Λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη στιγμή που θα βρεθούν στη σκηνή του B&W Hallerne οι Freaky Fortune και ο Riskykidd βρήκαν -κυριολακτικά δυο λεπτά- για να μας μιλήσουν την ώρα που ήταν ακόμα στο ξενοδοχείο.

“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι αλλά και προσγειωμένοι! Είναι μεγάλη ευθύνη! Έχουμε δουλέψει πολύ για το αποτέλεσμα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ότι είναι να γίνει θα γίνει! Θέλουμε όλη την Ελλάδα να είναι δίπλα μας και να μας στηρίξει ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα”

Σε ερώτησή μας, ποιο είναι το γούρι τους αλλά και η τελευταία σκέψη τους λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή: “Το γούρι μας είναι η δύναμη και η θετική ενέργεια που θα πάρουμε από την ομάδα μας αλλά και τους δικούς μας ανθρώπους που έχουν έρθει στη Δανία για να μας στηρίξουν.Kυρίως όμως από όλους εσάς, στην Ελλάδα”!

Τα παιδιά δεν ξέχασαν να ευχαριστήσουν όλους μας για τη στήριξή τους αλλά και τους ανθρώπους των εταιριών τους που τους στήριξαν σε κάθε στιγμή της μεγάλης τους προσπάθειας, την Panik Records και τον Ερωδιό!

ΔΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ!

Read More

And More