Eurovision 2015: Η βραδιά του ελληνικού τελικού και όσα δήλωσαν οι παρουσιάστριες στο TLIFE!

Λίγο πριν τον ελληνικό τελικό της Eurovision και τα στοιχήματα έχουν αρχίσει ήδη να πέφτουν! Τα πέντε υποψήφια τραγούδια είναι ξεχωριστά, το καθένα με το δικό του στυλ αλλά πάντα με το ελληνικό στοιχείο να επικρατεί!

Η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου που θα παρουσιάσουν την φετινή Eurovision είναι πολύ χαρούμενες και ανυπομονούν να έρθει αυτή η μέρα, αφού εκτός από την δυνατή φιλία που τις δένει πλέον ήρθε και αυτή η συνεργασία. Οι δύο κολλητές μίλησαν στο Tlife για την βραδιά που έρχεται αυτή και για το τι να περιμένουμε να δούμε.


Οι δύο παρουσιάστριες του ελληνικού τελικού της Eurovision, με total look BSB.

Η Μαίρη Συνατσάκη δήλωσε: ” Ανυπομονώ για αυτήν την εμπειρία, είναι κάτι ιδιαίτερο αφού δεν το κάνεις κάθε μέρα στην ζωή σου, πόσο μάλλον να το κάνεις ταυτόχρονα με έναν άνθρωπο που δεν έχεις ανταγωνισμό, έχθρες, κακίες αλλά έχεις κοινά μυαλά. Και οι δύο εργαζόμαστε με τον ίδιο τρόπο, μας αρέσει να δουλευόυμε σκληρά και είμαστε έτοιμες.

Η βραδιά του ελληνικού τελικού θα έχει διάφορες εκπλήξεις αφού θα έχουμε δύο επετείους να τιμήσουμε. Δέκα χρόνια από την νίκη της Έλενας Παπαρίζου στην Eurovision και 60 χρόνια του διαγωνισμού. Θα προσπαθήσουμε να μην είναι μια απλή βραδιά αλλά να είναι ξεχωριστή”.

Ενώ η Ντορέττα Παπαδημητρίου, αποκάλυψε: ” Είμαστε τρομερά χαρούμενες που θα παρουσιάσουμε την Eurovision φέτος μαζί, είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζουμε κάτι τέτοιο, οπότε το γεγονός ότι εγώ θα έχω την Μαίρη και η Μαίρη εμένα είναι πολύ βοηθητικό. Μας αρέσει η Eurovision είμαστε fan, το παρακολουθούμε κάθε χρόνο. Εγώ και η Μαίρη οπότε ανυπομονούμε! Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην βγει απλή αυτή η βραδιά, αλλά να είναι ξεχωριστή”

C Real, Θωμαή Απέργη, Barrice, Shaya και Μαρία Έλενα Κυριακού θα κονταροχτυπηθούν στην αρένα του Έναστρον για το εισιτήριο της ελληνικής συμμετοχής στην φετινή Eurovision, το βράδυ της 4ης Μαρτίου.

Read More

And More