Επώνυμες παρουσίες στην πρεμιέρα της Ευσταθίας! Φωτογραφίες

Πρεμιέρα για τους επώνυμους φίλους της είχε η Ευσταθία με την θεατρική παράσταση “Διάδρομος”, όπου βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι πρωταγωνίστριες από τα “Κλεμμένα όνειρα” του Mega. Το Collagen Pro- Active ήταν ο μεγάλος χορηγός στη θεατρική παράσταση.
Ο “Διάδρομος” είναι μια εξαιρετική θεατρική εμπειρία, η οποία στηρίζεται σε ένα καταιγιστικό μονόλογο μιας υπαρξιακής, προφητικής σάτιρας. Μέσα σε ένα περιβάλλον διαρκούς σκέψης και έκφρασης, μια γυναίκα τρέχει πάνω σε ένα διάδρομο γυμναστικής. Ιδρώνει, σκέφτεται και ζει σαν ένα χαμστεράκι που τρέχει μοιρολατρικά στον τροχό του. Η συγγραφέας σχολιάζει με σαρκασμό τις σημερινές κοινωνικές συνθήκες και αξίες: ελευθερία σκέψης, προσωπικές επιλογές, σχέσεις, ευτυχία, μοναξιά…
Η σκηνοθεσία και ερμηνεία ανήκουν στην εξαιρετική ηθοποιό Μάνια Παπαδημητρίου, η συγγραφή του έργου έγινε από την Ευσταθία και η σύνθεση πρωτότυπης μουσικής από τη φημισμένη συνθέτρια, Λένα Πλάτωνος.
Η επίσημη πρεμιέρα συγκέντρωσε το ενδιαφέρον και την παρουσία ανθρώπων των τεχνών και του πολιτισμού, μεταξύ των οποίων η κα Μελίνα Τανάγρη, η κα Ράνια Οικονομίδου, η κα Νάντια Βαλαβάνη κ.α.
Το Collagen Pro- Active, με την κορυφαία ποιότητά του, παραμένει πιστό στη στρατηγική του να επενδύει σε καθετί που αξίζει στην τέχνη, στη μόδα και στον αθλητισμό, είναι χορηγός της παράστασης.

Η παράσταση μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε, θα συνεχιστεί μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2013.
Το Collagen Pro- Active, είναι το κορυφαίο συμπλήρωμα διατροφής, αποτελώντας το πιο καινοτόμο προϊόν στην επιστήμη του κολλαγόνου. Περιέχει επίσης πυρίτιο, μαγνήσιο και τις βιταμίνες Β1, Β2, Β5, Β6. Χαρίζει νεανικό δέρμα, λαμπερά μαλλιά και υγιή νύχια. Είναι απαραίτητο συστατικό για τη συντήρηση των αρθρώσεων, των οστών και των μυών.

Read More

And More