Θ. Ευθυμιάδης – Α. Δημητρίεβιτς: Βραδινή έξοδος για δυο! Φωτογραφίες

Πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ είναι αυτήν την περίοδο ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η Άννα Δημητρίεβιτς. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε σε μια από τις σπάνιες δημόσιες βραδινές τους εξόδους.
Χαλαροί και ευδιάθετοι και έχοντας αφήσει για λίγο τα παιδιά τους στο σπίτι, οι δυο τους βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Σ’ αγαπώ αλλά…” στο Θέατρο Αθηνά. Αν και το ζευγάρι κρατά πολύ χαμηλό προφίλ και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, όποτε βρίσκει λίγο χρόνο προτιμά να πηγαίνει στο θέατρο και να απολαμβάνει μεγάλες θεατρικές επιτυχίες.

Ο Θανάσης και η Άννα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια από το χώρο της showbiz και οι δυο τους στηρίζουν και βοηθούν ο ένας τον άλλον σε κάθε τους βήμα. Μάλιστα το γεγονός ότι εργάζονται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο έχει πολύ θετικά αποτελέσματα στη σχέση τους, που βασίζεται κυρίως στην κατανόηση και την εμπιστοσύνη.

Σε συνέντευξή της είχε δηλώσει, άλλωστε: “Από την στιγμή που έμεινα έγκυος αποφάσισα ότι έτσι πρέπει να γίνει. Ήθελα να περνάω χρόνο με τα κορίτσια. Ευτυχώς είχα τη δυνατότητα να το κάνω. Είμαι της άποψης ότι από τη στιγμή που κάνεις παιδιά, πρέπει να τους αφιερώσεις όλο σου τον χρόνο.” και είχε αναφέρει για τον σύζυγό της: “Ο Θανάσης βοηθάει πάρα πολύ και δεν έχει καμία σχέση με τον παραδοσιακό άντρα και γι’ αυτό τα πράγματα πάνε τόσο καλά”.

Read More

And More