Πίσω στην κορυφή της σελίδας
14.03.2013 | 19:45

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος μέσα από τη φυλακή σπάει τη σιωπή του στο Ν. Ευαγγελάτο

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος μέσα από τη φυλακή σπάει τη σιωπή του στο Ν. Ευαγγελάτο
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού και μετά την βαρύτατη καταδικαστική απόφαση εναντίον του για αναληθή δήλωση πόθεν έσχες, σπάει τη σιωπή του και μιλά αποκλειστικά στον Νίκο Ευαγγελάτο και στην εκπομπή ΣΚΑΙ στις 20:00.

Κληθείς να σχολιάσει την απόφαση του δικαστηρίου έκανε λόγο για απόφαση ντροπής, ενώ όπως σημείωσε ήταν μία υπόθεση που ρυθμίζεται πάρα πολύ εύκολα. Σημείβσε πως δεν είναι δυνατόν να καταδικάζεται με 7 χρόνια φυλάκιση και δήμευση του σπιτιού του στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου για μη αναληθή δήλωση πόθεν έσχες, σημειώνοντας πως υπάρχει πρωτοφανές πρόβλημα στη Δικαιοσύνη.

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό εναντίον της συγκεκριμένης απόφασης έχει προσφύγει ήδη στον δικαστήριο του Στρασβούργου, προκειμένου όπως επισημαίνει να αντιμετωπιστεί στα ευρωπαϊκά όργανα μία τέτοια υπόθεση, σημειώνοντας πως για τη δική του απόφαση υπήρξε παρέμβαση χωρίς ωστόσο να την κατονομάσει. Απλά δήλωσε πως είναι σαφές πως υπήρξε παρέμβαση είτε δικαστική, είτε πολιτική είτε κυβερνητική είτε παρέμβαση με οικονομικά συμφέροντα.

Δες το πρώτο μέρος της συνέντευξης


Ο κ. Τσοχατζόπουλος στη χειμαρρώδη συνέντευξή του δηλώνει πως κατανοεί το αίσθημα του κόσμου που ταλαιπωρείται από την οικονομική κρίση να ζητά αίμα πολιτικών, αλλά σημειώνει πως κάποιοι στα Δικαιοσύνη εκμεταλλευόμενοι αυτό το αίσθημα παίζουν τα δικά τους παιχνίδια.

Αναφερόμενος στο βούλευμα το οποίο ήταν καταπέλτης εναντίον του, μιλάει για ένα σχεδόν ίδιο κείμενο με την πρόταση της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής το 2011, τότε που όπως αναφέρει ο κ. Τσοχατζόπουλος έγινε προσπάθεια να ασκηθεί δίωξη εναντίον του από τη Βουλή και για τη δωροδοκία και για το ξέπλυμα. Μάλιστα, χαρακτήρισε το κείμενο του βουλεύματος κατάπτυστο και δηλώνει απορημένος πως τολμούν οι εφέτες να αποδεχθούν και να προσυπογράψουν τέτοιες απίθανες κατηγορίες, με ψεύδη, με διαστρεβλώσεις, με ανεπάρκεια κατανόησης των δεδομένων.

Σχετικά με τα εξοπλιστικά προγράμματα των Ενόπλων Δυνάμεων ο κ. Τσοχατζόπουλος δηλώνει πως κάποιοι προσπαθούν να κουκουλώσουν την υπόθεση και ασχολούνται αποκλειστικά με το τί έγινε το 2000, που όπως ισχυρίζεται εμείς μετά από τρία χρόνια δουλειάς στο υπουργείο τότε, με τους συνεργάτες, τις ηγεσίες του Ναυτικού, των Ενόπλων Δυνάμεων και όλο τον κόσμο τον πολιτικό εν πάσει περιπτώσει της κυβέρνησής μας, διαμορφώσαμε μια πολιτική την οποία περάσαμε μέσα από το ΚΥΣΕΑ σε 4 συνεδριάσεις για να πετύχουμε αυτή την επένδυση στα ναυπηγεία, την οποία επένδυση στην τεχνολογία, τη μεταφορά και τη γνώση την οποία έχουμε ανάγκη να μπορούν οι Έλληνες να κατασκευάζουν μόνοι τους τα υποβρύχια που έχουμε τόσο ανάγκη.

Μάλιστα, χωρίς και αυτή τη φορά να κατονομάσει δήλωσε πως όλα είναι στημένα σενάρια και παρεμβάσεις σκοπιμότητας από συγκεκριμένους πολιτικούς οι οποίοι όπως τόνισε θέλουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση, να ρίξουν τα βάρη σε εμένα δήθεν και στη δικιά μου περίοδο και να κρυφτούν οι ίδιοι να σκεπάσουν τις αμαρτίες και τις ντροπές τους.

Διάβασε περισσότερα στο newsit
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 12:14

Top 10