Ηλίας Βρεττός: Μιλά για το χωρισμό με την Ευαγγελία Αραβανή και αφήνει υπονοούμενα – φωτιά!

“Είμαι πολύ καλά. Ο λόγος και ο τρόπος που έγινε ο χωρισμός μου με έκανα να είμαι πολύ γρήγορα, πολύ καλά”, αποκάλυψε ο Ηλίας Βρεττός στο Thema People, ένα μόλις μήνα μετά το χωρισμό με την Ευαγγελία Αραβανή.
Ειλικρινής και αυθόρμητος, ο γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει πως δεν μετανιώνει για τίποτα, δεν δίνει δεύτερη ευκαιρία και είναι στα καλύτερά του, παρόλο που όλοι ασχολούνται με τα προσωπικά του. “’Ο,τι γίνεται συμβαίνει για κάποιο λόγο. Αποδεικνύεται ότι γίνεται για καλό”, δηλώνει.

Για όσα λάθη έχει κάνει αναφέρει: “Δεν μετανιώνω ποτέ και για τίποτα. Κάνω λάθη και σίγουρα έχω κάνει και μεγάλα λάθη. Σε δεύτερη ανάγνωση όμως αντιλαμβάνομαι ότι έτσι πρέπει να λειτουργήσω, έτσι αισθάνθηκα, έτσι φέρθηκα, έτσι είμαι. Δεν μετανιώνω ποτέ λοιπόν, όπως και δεν θα έδινα ποτέ δεύτερη ευκαιρία”.

Στην ερώτηση, αν τον ενόχλησε που πήρε τόση δημοσιότητα η σχέση του απάντησε: “Είχαν βγάλει τόσα πολλά για την τελευταία σχέση μου. Τόσα πολλά που ήταν υποκριτικό να κρύβομαι. Έτσι μίλησα…”, είπε και πρόσθεσε ότι αυτό δεν θα αλλάξει τη ζωή του… “Δεν θα βάλω ταμπέλες. Δεν θα αλλάξω. Θα είμαι αυτό που είμαι. Θα κάνω σχέση με οποιαδήποτε γυναίκα μου το βγάλει αυτό”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Read More

And More