Tζ. Ευείδη στο “Μίλα”: Έμεινα έγκυος και απέβαλα!

H Tζόυς Ευείδη ήταν καλεσμένη του “Μίλα” και… μίλησε για όλα! Για τα παιδικά της χρόνια, που τυχαίνει να έκανε παρέα και με τη μία οικοδέσποινα της εκπομπής, Σοφία Βόσσου, για τις επαναλήψεις των σήριαλ που παίρνει περίπου 1 ευρώ από το κάθε επιεσόδιο, αλλά και για την αποβολή που είχε την περίοδο που έπαιζε στην παράσταση “Η γυναίκα που μαγείρεψε τον άντρα της” με τον Γιάννη Μπέζο.

Περιέγραψε πως δεν είχε την ανάγκη από ένα αδερφάκι στην παιδική της ηλικία γιατί είχε πολλούς φίλους, έκανε αρκετή παρέα με τους γονείς της και γενικά είχε μια εσωστρέφεια σαν παιδί, ήταν πολύ ντροπαλή.

Περιέγραψε πως όταν πρωτοέγινε ηθοποιός δεν τους αγαπούσε τους υπόλοιπους ηθοποιούς, της φαινόντουσαν ψώνια. Όσο μεγάλωνε η Τζόυς εκτιμούσε περισσότερο το επάγγελμά της.

Για την δύσκολη περίοδο της κρίσης, είπε πως είναι τυχερή που κάνει θέατρο. Αν και το κουμάντο όπως είπε το κάνεις μόνο με την τηλεόραση, αλλα δεν ζητούσε ποτέ τα πολλά! Στην ερώτηση για το αν θα μπορούσε να γίνει “Σταυρούλα”, από τον ρόλο της στο “Καφέ της χαράς” για έναν άντρα απάντησε πως έχει γίνει!

Η Τζόυς Ευείδη αποκάλυψε ακόμη στο “ΜΙΛΑ” ότι είχε μείνει έγκυος και είχε αποβάλει…

Δες το σχετικό βίντεο…

Read More

And More