Ε. Καζαντζόγλου: ”Θέλω να βελτιώνομαι και να ξεπερνώ τον εαυτό μου!”

Η Έβελυν Καζαντζόγλου, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”Hello”, μίλησε αρχικά για την συνεργασία της με τον Φώτη και τη Μαρία. Ανέφερε λοιπόν ότι, στο Mad που ήταν παλαιότερα, αισθανόταν σαν να είναι στο σχολείο, αλλά τώρα στο Star, νιώθει ότι πέρασε στο Πανεπιστήμιο και γνώρισε εξίσου καλούς καθηγητές.

Η ίδια είναι της άποψης ότι πρέπει να κρατάς χαμηλούς στόχους και να αφήνεις τη ζωή να σε ξαφνιάζει, με κάτι ακόμα καλύτερο και δηλώνει ότι, στην τηλεόραση έχει να προσφέρει πράγματα, γιατί έχει όρεξη και να δουλέψει και να προσπαθήσει περισσότερο. Της αρέσει να βελτιώνεται και να ξεπερνά τον εαυτό της.

Επιπλέον, σχετικά με τη σχέση που της χρεώσανε με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ, Σωτήρη Νίνη, είπε: ”Όταν τα δημοσιεύματα αφορούν ανθρώπους που ξέρω, λύνω τις όποιες παραξηγήσεις τηλεφωνικά. Με τον Σωτήρη είμαστε μόνο φίλοι κι αντιμετωπίσαμε με χιούμορ τις φήμες που μας ήθελαν ζευγάρι. Η παραφιλολογία ξεκίνησε από ένα στοίχημα που βάλαμε στο Twitter, για το αν θα καταφέρει να βάλει γκολ, πριν από δύο Κυριακές στο γήπεδο.”

Μάλιστα, έχει συμβεί και στην ίδια, μια τέτοιου είδους φημολογία να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση της. ”Παλαιότερα είχε συμβεί. Είναι άσχημο για τον άλλο, διότι μπαίνει στη διαδικασία να σκεφτεί αν είμαι πιστή και έντιμη, απέναντί του. Είναι δύσκολο ο άλλος να καταλάβει, ειδικά αν δεν κινείται σε αυτόν το χώρο”, παραδέχτηκε η Έβελυν.

Read More

And More