Δολοφόνος, ανεβάζει φωτογραφίες του στο facebook μέσα από τη φυλακή!

Ένας θρασύτατος δολοφόνος, ο Justin Walker, έχει καταδικαστεί σε 30 χρόνια φυλάκιση αφού σκότωσε τον σερίφη Dwight Woodrell, πατέρα τεσσάρων παιδιών. Βρίσκεται σε κάποια από τις φυλακές της Οκλαχόμα.

Ο ανεκδιήγητος δράστης, έχει δημιουργήσει λογαριασμό στο facebook και ανεβάζει φωτογραφίες που βγάζει από το κινητό του μέσα από την φυλακή. Φωτογραφίζεται προκλητικά, κάνοντας χρήση κάνναβης και γλείφοντας με παγωμένο ύφος ένα μαχαίρι. Συνομιλεί με τους φίλους του και τους γράφει για το πώς μπορούν να του στείλουν χρήματα και ναρκωτικά στην φυλακή.

Η μητέρα του θύματος, κυρία Lawrence, είναι έξαλλη με αυτό το γεγονός και δηλώνει χαρακτηριστικά: ”Κανονικά δεν θα έπρεπε να ζει πόσω μάλλον να παίζει με το facebook. Αυτός ζει κανονικά την ζωούλα του, ενώ ο γιος μου είναι νεκρός. Στέρησε από τα τέσσερα εγγόνια μου τον πατέρα μου. Είναι εξοργιστικό να έχει κάποιος κρατούμενος κινητό μέσα στις φυλακές και να χρησιμοποιεί το facebook. Δεν αξίζει να ζει”.

Από την ημέρα που γνωστοποιήθηκε το γεγονός, οι αρχές σκέφτονται πώς να τον τιμωρήσουν. Μία λύση που προτείνουν είναι να επιμηκύνουν τη ποινή του. Ο ίδιος κατέβασε κάποιες φωτογραφίες από το προφίλ του ενώ έσβησε επίσης και κάποια σχόλια.

Read More

And More