Η Μ. Μπεκατώρου και τα Factory Outlet δίπλα στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη!

Φέτος τα Χριστούγεννα τα Factory Outlet γίνονται ο Νο 1 προορισμός για shopping και προσφέρουν σε όλους τους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία!

Και επειδή Χριστούγεννα σημαίνουν δώρα, τα Factory Outlet εύχονται Merry Giftmas, προσφέροντας δώρα-έκπληξη σε όλους τους κατόχους της κάρτας Check in & Win. Μέσα από έναν πρωτότυπο και διαδραστικό διαγωνισμό στα ειδικά booths των Factory Outlet ή μέσω facebook, όλοι έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το δώρο που επιθυμούν “στέλνοντας το δικό τους γράμμα στον… Άγιο Βασίλη”, αλλά παράλληλα να προσφέρουν ένα ακόμα πιο σημαντικό δώρο σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

/

Η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε στο Factory Outlet Αεροδρομίου, όχι μόνο για να στείλει το δικό της γράμμα στον Άγιο Βασίλη, αλλά κυρίως για να ενισχύσει το έργο δύο αξιόλογων φιλανθρωπικών σωματείων. Για κάθε γράμμα, τα Factory Outlet χαρίζουν ένα χρηματικό ποσό στο ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ-Ελληνικό Κέντρο για την ψυχική υγεία και θεραπεία του παιδιού- και την ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ-Στέγη για τη μητέρα και το παιδί. Στόχος είναι να σταλούν χιλιάδες γράμματα και να συγκεντρωθεί ένα ποσό, που θα αποτελέσει το χριστουγεννιάτικο δώρο όλων μας προς τα δύο αυτά σωματεία.

/

Παρέα με μια ομάδα παιδιών από την ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ που επισκέφτηκαν το Factory Outlet, η Μαρία Μπεκατώρου συνομίλησε με τους εκπροσώπους και των δύο σωματείων, διάλεξε δώρα για τα αγαπημένα της πρόσωπα, και αφού φωτογραφήθηκε με τα παιδιά, τους μοίρασε δώρα που είχε επιλέξει από το κατάστημα!

/

Merry Giftmas σε όλους και κυρίως, στα παιδιά του Κέντρου ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ και της ΚΙΒΩΤΟΥ! Merry Giftmas και σε όλους τους φίλους του Factory Outlet, που στην αρχή της νέας χρονιάς θα λάβουν δώρα από το αγαπημένο τους shopping destination.

/

/

Read More

And More