Φ. Ξυλά: “Θα μπορούσα άνετα να κάνω και κάποια άλλη δουλειά!”

Η Φαίη Ξυλά αποκάλυψε ότι μια μέρα ξεκίνησε για καφέ και κατέληξε για καφέ στη Ρώμη, ότι θα μπορούσε να μεταναστεύσει αν δεν έβρισκε δουλειά εδώ, μίλησε για την κατάσταση που κυριαρχεί στην Ελλάδα, αλλά και αν θέλει να κάνει ένα παιδάκι με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο!

Η ταλαντούχα ηθοποιός δήλωσε στο περιοδικό “ΟΚ” ότι μια μέρα ξεκίνησε για καφέ και κατέληξε στη Ρώμη: “Έχω ξεκινήσει να πάω για καφέ και έχω βρεθεί για καφέ στη Ρώμη. Τώρα όμως λόγω της δουλειάς πρέπει να κάνω έναν μικρό προγραμματισμό. Παρόλα αυτά ομολογώ ότι πριν από 2 χρόνια μας έτυχε με τον Κωνσταντίνο να πάμε στην Ικαρία και να κοιμηθούμε στις ξαπλώστρες, γιατί δεν είχαμε φροντίσει να κλείσουμε δωμάτια!”

Στη συνέχεια η ίδια αποκάλυψε ότι θα μπορούσε να μεταναστεύσει αν δεν έβρισκε δουλειά εδώ: “Έτσι κι αλλιώς δεν θεωρώ ότι έχω φτάσει κάπου, για να αισθανθώ ότι θα χάσω κάτι. Μέχρι τώρα απλά είχα την τύχη να κάνω πράγματα που μου άρεσαν και τα αγαπούσα, αλλά θα μπορούσα άνετα να κάνω και κάποια άλλη δουλειά αν τα πράγματα πια δεν γίνονται έτσι όπως τα θέλω. Ελπίζω να μην παραστεί ποτέ ανάγκη να αλλάξω δουλειά, αλλά αν χρειαστεί θα το αντιμετωπίσω.”

Η Φαίη παραδέχτηκε ότι δεν αποφεύγει να βλέπει δελτία ειδήσεων όπως κάνουν πολλοί επειδή τους προκαλούν κατάθλιψη: “Μπορεί λόγω του θεάτρου να μην βλέπω ειδήσεις, αλλά δεν μπορεί γύρω μου να γίνεται χαμός και εγώ να είμαι στην Disneyland. Έτσι κι αλλιώς μένω στο Σύνταγμα οπότε ότι γίνεται στο κέντρο της πόλης το γνωρίζω από πρώτο χέρι. Παρόλο που το ζω όμως αυτό από κοντά, εξακολουθώ να είμαι αισιόδοξη, γιατί πιστεύω ότι θα γίνει τελικά ένα ξεκαθάρισμα από το οποίο θα προκύψει κάτι θετικό, γιατί ίσως οι Έλληνες χρειαζόμασταν ένα χαστούκι για να συνέλθουμε, αλλιώς δεν καταλαβαίναμε.”

Τέλος, είπε ότι δεν σκέφτεται να κάνει παιδί ακόμα: “Δεν είναι κάτι που σκεφτόμαστε προς το παρόν. Είναι γεγονός ότι με έχουν ρωτήσει πολλές φορές και καμιά φορά βλέπω τίτλους σε συνεντεύξεις μου που λένε “θέλω να γίνω μητέρα” και το βλέπουν οι φίλοι μου και κοροϊδεύουν, γιατί μου λένε “αποκλείεται να είπες εσύ κάτι τέτοιο”. Δεν είναι ότι δεν θέλουμε με τον Κωνσταντίνο να γίνουμε γονείς, και αν μας συμβεί θα το χαρούμε, αλλά δεν είναι κάτι που προγραμματίζουμε.”

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό “ΟΚ” που κυκλοφορεί

Read More

And More