Φ. Σκορδά: Συνεχίζει κανονικά τη δουλειά, μετά το ατύχημα! Φωτογραφίες

Μπορεί το ατύχημα που είχε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην ορεινή Κορινθία να έχει αλλάξει τα σχέδια τόσο της ίδιας, όσο και της οικογένειά της, η Φαίη όμως φαίνεται πως δεν το βάζει εύκολα κάτω. Η γνωστή παρουσιάστρια ακόμη και μετά το ατύχημα βγαίνει κανονικά στην εκπομπή της, έχοντας το πόδι στο γύψο.
Μια απροσεξία στάθηκε ικανή για να τραυματιστεί σοβαρά και να αναγκαστεί να βάλει γύψο, γεγονός που ίσως δυσκολέψει το γνωστό ζευγάρι με την προγραμματισμένη μετακίνησή του για τις γιορτές στη βόρεια Ελλάδα. Η Φαίη, ωστόσο, δεν χάνει το χαμόγελό της. Μπορεί να δυσκολεύεται και να πονά, αλλά δεν εγκαταλείπει στιγμή τους συνεργάτες της και πηγαίνει στο πλατό ακόμη και με τις πατερίτσες.

Ο φωτογραφικός φακός του “Hello!” την απαθανάτισε λίγο μετά την εκπομπή στο Mega, όπου κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο για να γυρίσει σπίτι, χρησιμοποιώντας τις πατερίτσες της.
Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε πως η όμορφη παρουσιάστρια έχει πάντα στο πλευρό της τον σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα, που δεν την αφήνει να κουραστεί πολύ και την προσέχει, αλλά προσπαθεί και η ίδια να μετακινείται σιγά σιγά μόνη της.

Μάθε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More