Έλυσε τη σιωπή της η αδερφή της Φαίης: “Ο κατηγορούμενος με απειλούσε με ροζ βίντεο”

Την δική της αλήθεια για όλα όσα συνέβησαν πριν και μετά τον θάνατο της αδερφής της κατέθεσε σήμερα στο δικαστήριο η Μαριαλένα, αδερφή της Φαίης Μπλάχα που ξυλοκοπήθηκε άγρια στις 6 Απριλίου του 2013 στη Νεα Μάκρη και κατέληξε λίγες ημέρες αργότερα.

Όπως είπε η αδερφή της Φαίης, δεν είπε τίποτα αρχικά γιατί ο κατηγορούμενος την εκβίαζε. Παραδέχθηκε ότι είχε σχέση μαζί του η οποία διήρκεσε μόλις μια εβδομάδα και τελείωσε δυο μέρες πριν ο κατηγορούμενος τα φτιάξει με την Φαίη.
Μάλιστα πρόσθεσε ότι τον πρώτο μήνα της σχέσης του κατηγορούμενου με την Φαίη, αυτή για να δείξει ότι δεν τον διεκδικεί, τους είχε φιλοξενήσει και στο σπίτι της.
Τότε, όπως είπε, συνέβη ένα περιστατικό και η ίδια αποφάσισε να αποκαλύψει στην Φαίη είχε κι εκείνη σχέση με τον κατηγορούμενο. Η Φαίη, ακούγοντάς το αυτό έφυγε έξαλλη και επέστρεψε στο πατρικό της.
Για το περιστατικό με τον σοβαρό τραυματισμό της Φαίης είπε ότι αρχικά είχε δώσει ψευδή κατάθεση γιατί ο κατηγορούμενος την απειλούσε ότι θα δώσει στην δημοσιότητα ροζ βίντεο από ερωτική τους συνεύρεση.
Υποστήριξε ακόμα ότι επανηλλειμένα είχε πει στην αδερφή της να χωρίσει από τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί είχε διακρίνει ότι είναι πολύ οξύθυμος χαρακτήρας. Μάλιστα είπε ότι είχαν τσακωθεί και μπροστά της.
Παραδέχθηκε πάντως ότι όσο καιρό η Φαίη τα είχε μαζί του εκείνη είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κατηγορούμενο με μοναδικό στόχο όπως είπε, να τον πείσει να χωρίσει από την Φαίη.
Μάλιστα λέει για να δείξει ότι δεν είχε πρόβλημα με την σχέση αυτή είπε ότι όσες φορές ήταν έξω μαζί και διασκέδαζαν εκείνη τον είχε γυρίσει στο σπίτι του στον Γέρακα.
Διάβασε όλες τις εξελίξεις για τη δίκη, στο Newsit

Read More

And More