Με κλάματα η αδερφή της Φαίης στη δίκη: “Θα έδινα τη ζωή μου να τη φέρω πίσω” – “Είπα ψέματα, έχω μετανιώσει”

Με κλάματα κατέθεσε η Μαριαλένα Μπλάχα στη δίκη για τη δολοφονία της αδερφής της, Φαίης, από τον Βαγγέλη Στεφανάκη στη Νέα Μάκρη, τον Απρίλιο του 2013.

Από την πρώτη στιγμή, εμφανίστηκε μετανιωμένη, υποστηρίζοντας ότι αναγκάστηκε να πει ψέματα στην πρώτη κατάθεσή της υπό τις απειλές του Βαγγέλη Στεφανάκη, ενώ αναφέρθηκε και στο ροζ βίντεο που είχε στα χέρια του ο δολοφόνος της αδερφής της.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι οι δυο τους είχαν γνωριστεί πριν ο Στεφανάκης κάνει σχέση με τη Φαίη. “Δεν είχαμε παράλληλη σχέση”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Δεν είχα σκοπό να καλύψω κανένα. Δεν υπήρχε διαμάχη μεταξύ εμένα και της αδελφής μου. Την αγαπούσα πολύ. Θα έδινα τη ζωή μου να τη φέρω πισω. Ακόμη και κάποιο όργανό μου αν ήταν να ζήσει. Έχω ακούσει τερατώδη πράγματα”, είπε στο δικαστήριο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις απειλές που δέχτηκε από τον Βαγγέλη Στεφανάκη για να πει ψέματα: “Ο κατηγορούμενος ερχόταν και με ρώταγε ο ίδιος για την αδελφή μου, έλεγε πως άκουγε διάφορα. Του έλεγα “αν δε σου κάνει φύγε, άστην ήσυχη”. Η πρώτη κατάθεσή μου έγινε κατόπιν πίεσης και απειλής. Ο Στεφανάκης μου είπε να πω ψέμματα. Ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα και να μην τον δώσω στην αστυνομία. Μου είπε οτι θα με διασύρει με το βίντεο που έχει από το ξενοδοχείο που είχαμε πάει. Μου είπε ότι το δωμάτιο είχε κάμερα και ότι θα με κάνει ρεζίλι. Δεν έγιναν τα περιστατικά που λένε. Σαν άνθρωπος είμαι χαμηλών τόνων, δεν κορόιδευα την αδελφή μου στη δουλειά της”.

Read More

And More