Μ. Μπεκατώρου: Γιόρτασε την «Επέτειο Γάμου» στο «Κυριακάτικο Τραπέζι» του Fairy! Video

Το Fairy πιστό στο ραντεβού του με τις όμορφες οικογενειακές στιγμές , έδωσε την ευκαιρία σε όσους είχαν επέτειο γάμου να αναβιώσουν την ημέρα που σηματοδοτεί την έναρξη της κοινής τους ζωής , με συγγενείς και φίλους, να ανταλλάξουν ευχές αγάπης και αφοσίωσης . Έτσι λοιπόν, ζευγάρια με τις οικογένειές τους γιόρτασαν την «επέτειο γάμου τους» συμμετέχοντας στο τρίτο «Κυριακάτικο τραπέζι» του Fairy την Κυριακή 16/02 στην όμορφη Καλαμάτα.

Επίσημη προσκεκλημένη του τραπεζιού της «επετείου γάμου» ήταν ,η αγαπητή σε όλους, Μαρία Μπεκατώρου, η οποία αναφέρθηκε σε δικές της αξέχαστες οικογενειακές στιγμές γύρω από το Κυριακάτικο Τραπέζι και μοιράστηκε το πώς γιορτάζει η ίδια με το σύζυγό την ξεχωριστή αυτή μέρα που σημαίνει την αφετηρία μιας ευτυχισμένης οικογένειας. Μέσα σε μια άκρως οικογενειακή ατμόσφαιρα, με τα γέλια και τα πειράγματα να κυριαρχούν, φίλοι και συγγενείς θυμήθηκαν ευχάριστες και συγκινητικές οικογενειακές στιγμές δίνοντας στην Κυριακή το νόημα που της αξίζει βρίσκοντας χρόνο ο νας για το άλλον.
Το ταξίδι στις γεύσεις της τοπικής κουζίνας για άλλη μια φορά είχαν αναλάβει Chefs από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας, οι οποίοι επιμελήθηκαν με φροντίδα τα πιάτα των καλεσμένων.
Το Fairy, «στρώνει» Κυριακάτικα τραπέζια σε όλη την Ελλάδα και ξαναθυμίζει σε όλους ότι η Κυριακή αξίζει να είναι διαφορετική με όλους όσους αγαπάμε. Σε κάθε σταθμό αυτού του «ταξιδιού» θα δίνει την αφορμή για οικογενειακή γιορτή και θα μένει πάντα πιστό στην υπόσχεσή του να καθαρίζει τόσο καλά τα πιάτα, δίνοντας χρόνο στην οικογένεια για πολύτιμες στιγμές.

Δες το βίντεο

Read More

And More