Φάνης Μουρατίδης – Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Έξι χρόνια παντρεμένοι και ερωτευμένοι!

Εκείνος αυθόρμητος και με χιούμορ, εκείνη τρυφερή μητέρα και η φωνή της λογικής στο σπίτι. Γνωρίστηκαν, ταίριαξαν, παντρεύτηκαν και απέκτησαν δυο αγοράκια (τον Έκτορα και τον Αλέξανδρο). Ο Φάνης Μουρατίδης και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είναι εδώ και έξι χρόνια παντρεμένοι και έχουν γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ποιο είναι όμως το μυστικό τους;
Χαμηλών τόνων άνθρωποι και οι δυο, παρόλο που εργάζονται στον καλλιτεχνικό χώρο, προσπαθούν να κρατούν την προσωπική ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ίδιο ισχύει και για τα αγόρια τους που θέλουν να μεγαλώσουν φυσιολογικά.
Έτσι, οι κοινές έξοδοι τους γίνονται συνήθως σε πρεμιέρες. Κινηματογραφικές και θεατρικές πρεμιέρες… όπου ο ένας στηρίζει τον άλλον, ή δίνουν μαζί το “παρών” σε παραστάσεις φίλων τους. Έτσι έγινε και το βράδυ της Τρίτης, που ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους συνάντησε στην πρεμιέρα της ταινίας “Στα καλά καθούμενα” με πρωταγωνίστρια την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. (δες εδώ φωτογραφίες από την πρεμιέρα)

Η γνωστή ηθοποιός πόζαρε ντυμένη στα κόκκινα αγκαλιά με τον σύζυγό της, πριν την προβολή της ταινίας.

/

Όσο για το μυστικό του γάμου τους; Πέρα από την ειλικρίνεια και την επικοινωνία, που ζητά η Άννα Μαρία, είναι και η… ζήλια! Έτσι, τουλάχιστον αποκάλυψε ο Φάνης Μουρατίδης, λέγοντας σε πρόσφατη συνέντευξή του: “Νομίζω ότι τη ζηλεύω. Τι είμαι εγώ; Ο εξωπραγματικός που δεν θα τη ζηλεύω;”

Read More

And More