Σ. Φειδά: “Μπορεί να έχω παντρευτεί και να μην το ξέρετε!”

Για τη σχέση της με τον αγαπημένο της Γιώργο Ανδρίτσο, που είναι 11 χρόνια νεότερός της, τη συγκατοίκησή τους και το γάμο μίλησε η Σίσσυ Φειδά.

Η γνωστή αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων φωτογραφήθηκε στο σπίτι της στο Κολωνάκι για το περιοδικό “ΟΚ!” και μίλησε για την εδώ και τρία χρόνια σχέση της με τον επιχειρηματία.

/

“Δεν μου έχει ξανατύχει να είμαι με κάποιον 11 χρόνια μικρότερό μου, γιατί δεν με έλκυαν οι νεότεροι άντρες”, δήλωσε και συμπλήρωσε: “Με διεκδίκησε πολύ συνειδητά και πολύ αντρίκια γι’ αυτό πέτυχε το στόχο του. Είναι ένας άνθρωπος που έχει επίγνωση του εαυτού του και των θέλω του”.
Όσον αφορά στη γνώμη των άλλων, ανέφερε: “Όλοι ήταν υπέρ αυτής της σχέσης. Και οι φίλοι μου και οι γονείς μου, όπως και οι δικοί του οι γονείς. Εγώ ήμουν εκείνη που είχε πρόβλημα”.
Για τη σχέση τους αποκάλυψε: “Μπορεί να τσακωθούμε με τον Γιώργο για κάτι και να υποχωρήσει εκείνος, όχι από αδυναμία αλλά από δύναμη”.

/

Τέλος, στο ενδεχόμενο μιας πρότασης γάμου, απάντησε: “Και που ξέρεις ότι δεν έχει γίνει ήδη; Μπορεί να έχω παντρευτεί και να μην το ξέρετε”.
Διάβασε περισσότερα στο “OK!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More