Χ. Φερεντίνος αποκαλύπτει: “Με την γυναίκα μου βγαίνουμε ακόμη ραντεβού!”

Για το πώς κρατά ζωντανή τη σχέση του με την σύζυγό του Σοφία Παυλίδου μετά από 13 χρόνια γάμου, τα παιδιά του και το “Πρωινό Ant1” μίλησε ο Χρήστος Φερεντίνος. Ο γνωστός παρουσιαστής έκανε μια κατάθεση ψυχής στην εκπομπή “Βάλε Ant1” στην Κύπρο και αναφέρθηκε και στην απώλεια ενός φίλου που έχασε πρόσφατα και του στοίχησε πολύ.
Αποκαλύπτοντας το μυστικό του επιτυχημένου γάμου ανέφερε: “Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά εμείς έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και αγάπη σε αυτό που έχουμε δημιουργήσει και προσπαθούμε να το κρατήσουμε ζωντανό. Με την γυναίκα μου δίνουμε ακόμη ραντεβού. Ετοιμάζεσαι για τη συνάντηση, έχεις αγωνία, ξεχνάς την καθημερινότητα και αποφορτίζεσαι. Είναι κάθε φορά σαν να βγαίνεις ραντεβού με κάποιον άλλον, ενώ στην ουσία βγαίνεις με τον ίδιο άνθρωπο. Έπειτα από 13 χρόνια έχουμε γεμάτο χρόνο μαζί, ακόμη κι αν καθόμαστε και δεν λέμε τίποτα”.

Ακόμη, όπως διαβάζουμε στο “People” o ίδιος δεν κρύβει ότι είναι ένας άνθρωπος που όλα στη ζωή του τα κάνει σε μεγάλο βαθμό: “Όταν θυμώνω, θυμώνω πολύ. Ενθουσιάζομαι πολύ, πληγώνομαι αντίστοιχα, εκνευρίζομαι πάρα πολύ. Προσπαθώ να μου βάλω κάποια όρια, γιατί, αν δεν με ξέρεις, μπορεί να με παρεξηγήσεις”.
Για τους γιους του δήλωσε: “Με τους γιους μου παίζω, παίζω και διαβάζουμε και λίγο. Όταν λείπει η Σοφία, παίζουμε μαξιλαροπόλεμο, ξύλο και κάνουμε το δωμάτιο άνω κάτω. Χαίρομαι, γιατί με τα αγόρια μου παίζω παιχνίδια που μου άρεσε να παίζω και μικρός. Σαν να είμαστε αδέλφια. Τα παιδιά μου είναι φοβερό καταφύγιο”.

Τέλος, για τον φίλο που έχασε πρόσφατα ανέφερε συγκινημένος: “Πριν από λίγο καιρό έχασα έναν πολύ καλό φίλο, που είμαστε μαζί από παιδιά, μέσα σε ενάμιση μήνα! Όταν χάνεις τόσο ξαφνικά έναν αγαπημένο άνθρωπο, αναθεωρείς. Το λέω γιατί αυτός είναι ο δικός μου τρόπος να διαχειρίζομαι τον πόνο μου”.
Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More