X. Φερεντίνος: Τι αποκάλυψε χθες στην εκπομπή του Π. Κωστόπουλου;

Ο Χρήστος Φερεντίνος ήταν χθες ο πρώτος καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου μίλησε για την συνεργασία του με την συμπαρουσιάστριά του Σίσσυ Χρηστίδου, για τις φιλίες που έχασε λόγω της δημοσιότητας, αλλά και για την οικονομική κρίση!

Για την συνεργασία του με την Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε: “Πάει καλά το πράγμα. Το λέω κυριολεκτικά, κάθε μέρα γνωριζόμαστε. Το προξενιό με τη Σίσσυ έγινε δύο εβδομάδες πριν ξεκινήσει η εκπομπή. Από τον Μάρτη το συζητάγαμε με το κανάλι και τον Σεπτέμβρη και οι δύο πλευρές είπαμε “άντε πάμε”. Είχε συζητήσει και η Σίσσυ εν τω μεταξύ.”

Ο γνωστός παρουσιαστής παραδέχτηκε ότι δεν είναι του προγράμματος: “Το πρωινό ξύπνημα με ανησυχούσε πολύ. Δεν είμαι του προγράμματος, γι αυτό μπήκα στην τηλεόραση. Στο πρωινό ακολουθείς μια άλλη διαδικασία, είσαι συνεπής. Αλλά αυτό σου παρέχει μια άλλη ευχαρίστηση, το πρωινό έχει διαύγεια. Στην αρχή τα θέματα ήταν λίγο εξωγήινα, αλλά τώρα ξέρω, δεν έχω πρόβλημα, ρώτα με!”

O ίδιος είπε ότι λόγω της δημοσιότητας έχασε κάποιες φιλίες του: “Έχω μετανιώσει για φιλίες που έχω χάσει. Ίσως για τον δρόμο της δημοσιότητας που μπήκα” και συνέχισε λέγοντας: “Θυμάμαι τον εαυτό μου να νευριάζει εύκολα, να μιλάει άσχημα σε συνεργάτες του. Και είναι απαράδεκτο αυτό. Έχω δει ότι ειδικά σε θυμό δεν πρέπει να αντιδράς, πρέπει να το αφήνει να φεύγει. Ευτυχώς σε μένα δεν ήταν σε μεγάλο βαθμό. Είχα πάντα μια αίσθηση σαν ταπεινότητας, δεν ξεχνάω αυτό που ήμουν. Πάντα είμαι μέσα μου ο τυπάκος της πλατείας Εξαρχίων.”

Όσον αφορά την οικονομική κρίση και αν έχει κάνει περικοπές ο ίδιος, απάντησε: “Γενικότερα είναι κάτι που συμβαίνει στην παρέα μου. Μαζευόμαστε σε σπίτια τελευταία! Είναι το ωραίο της εποχής, σε κάθε κίνδυνο συμβαίνει αυτό. Τώρα με την κρίση φεύγουν φίλοι μας για το εξωτερικό και έχουμε αφορμές να κάνουμε ταξίδια.”

Read More

And More