Patricia Field: “Έχω κουραστεί να μιλάω για το Sex & the City!”

Την γνωρίσαμε ως την Ελληνο-αμερικανίδα που υπέγραψε στυλιστικά την επιτυχημένη σειρά “Sex & the City”, η ίδια όμως φαίνεται πως έχει πολλά να δώσει στον χώρο της μόδας. Ο λόγος για την Patricia Field, που βρέθηκε αυτές τις μέρες στη χώρα μας για να υπογράψει τη νέα της συνεργασία με τον οίκο MCM.

H ίδια μίλησε στο “HELLO!” για τη μόδα, το “Sex & the City” και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. Στην ερώτηση για το πως βλέπει τη μόδα στην Ελλάδα, η γνωστή σχεδιάστρια απάντησε το εξής: “Αισθάνομαι πως δεν έχει “ταυτότητα”. Αν και οι δουλειές πολλών σχεδιστών είναι αξιόλογες, πιστεύω πως απλώς αποτυπώνουν σε υφάσματα όλες τις υπάρχουσες τάσεις που γνωρίζουν από την Ευρώπη”.
Όσον αφορά το “Sex & the City”, η Patricia αποκάλυψε πως έχει κρατήσει επαφές με την Kim Cattrall. “Την εκτιμώ για την παιδεία της και την προσωπικότητά της. Πρέπει, όμως, να σας πω ότι έχω κουραστεί να μιλάω για αυτό το project στην καριέρα μου”, ανέφερε και πρόσθεσε ότι δεν θα αναλάμβανε ξανά στυλιστικά μια σειρά, αν δεν ήταν δική της παραγωγή. “Αυτό σίγουρα δεν θα το ξανα έκανα. Προσπαθώ να επεκτείνω τη δική μου επιχείρηση… Μια ταινία, όμως, ή ένα σίριαλ δικής μου παραγωγής, δεν θα το απέκλεια”, συμπλήρωσε.
Διάβασε περισσότερα στο “HELLO!”

Read More

And More