Π. Φιλιππίδης: Κινδύνευσε δυο φορές στα γυρίσματα της ταινίας του!

Από δυο ατυχήματα γλίτωσε ο Πέτρος Φιλιππίδης κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων που έκανε για τη νέα του τανία “Μια φορά κι ένα μωρό”. Ο γνωστός ηθοποιός σώθηκε από θαύμα, όταν ένα τρένο κατευθύνθηκε προς το μέρος του, την ώρα που ήταν δεμένος στις ράγες.

Ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε για τις ανάγκες συγκεκριμένης σκηνής με δεμένα χέρια πάνω στις ράγες του τρένου για αρκετή ώρα. Η σκηνή ήταν απαιτητική και ιδιαίτερη και ο Πέτρος έπρεπε να μείνει στο σημείο για αρκετή ώρα. Μέχρι την στιγμή που είδε ένα τρένο να έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα κατά πάνω του.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η στιγμή ήταν συγκλονιστική. Όλοι οι συντελεστές της ταινίες άρχισαν να ουρλιάζουν και να τρέχουν να σωθούν, την στιγμή που ο πρωταγωνιστής βρισκόταν στο σημείο απ’ όπου σε λίγα δευτερόλεπτα θα περνούσε ο συρμός. “Ακούμε το τρένο… Στο σημείο όπου ήμασταν ήταν στροφή και δεν βλέπαμε καλά. Ευτυχώς το προλάβαμε, γιατί αλλιώς θα είχαμε τον μισό Πέτρο από εδώ και τον άλλο μισό από εκεί”, είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Μπουλάς στον Πέτρο Κωστόπουλο όπου βρέθηκε καλεσμένος.

Αυτό όμως δεν ήταν το μοναδικό επεισόδιο που συνέβη κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας που βγαίνει στις αίθουσες στις 17 Μαρτίου. “Το άλλο είναι ότι έχουμε μία σκηνή με μία καραμπίνα και την ώρα που πάμε να κάνουμε την λήψη και να στοχεύσουμε τον Πέτρο με την καραμπίνα, λέει ο κάμεραμάν να κάνουμε το πρώτο μπουμ στον αέρα. Το κάνουμε και τελικά πυροβολεί. Σκέψου τι θα είχε γίνει αν το είχαμε κάνει στον Πέτρο πάνω. Δεν θα είχε τελειώσει η ταινία…”, είπε ο Σάκης Μπουλάς.

Read More

And More