Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει: “Φυσικά και μου την έχουν πέσει άντρες!”

Άκρως καυστικός και αποκαλυπτικός ήταν ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Κλεμμένα όνειρα” και δεν δίστασε να εξομολογηθεί: “Φυσικά και έχει τύχει να μου την πέσουν άντρες. Είναι περίεργο. Το καταλαβαίνω, όμως η σεξουαλικότητα του καθενός είναι πολύ προσωπική”.
Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Κάππα, που φέτος ενσάρκωσε τον γοητευτικό δικηγόρο στη σειρά του Mega και μίλησε στο περιοδικό “Εγώ!” για όλα.
Η οικονομική κρίση: “Έχω μείνει πολλές φορές ρέστος, αλλά όταν συνέβη αυτό, έρχονταν ξαφνικά ένα χέρι και με οδηγούσε μπροστά. Οι ηθοποιοί είμαστε συνηθισμένοι στο “έχω δεν έχω”. Το διαχειριζόμαστε από την αρχή της καριέρας μας.”

Ο χωρισμός με την Γωγώ Μπρέμπου: “Η ζωή έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Γενικά δεν μ’ αρέσει να μιλάω για προσωπικές μου σχέσεις, ειδικά όταν διατηρώ επαφή με κάποιους ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή μου”.
Ο έρωτας: “Από το δημοτικό ζω μεγάλους έρωτες”.
Η οικογένεια και τα παιδιά: “Θα ήθελα με τον άνθρωπο που αγαπώ παιδιά. Λατρεύω την οικογένεια, αλλά δεν κάνω όνειρα στο… βρόντο!”
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More